POČINJE RIJALITI 16X GORI OD PAROVA I FARME! Uskoro stiže najbolesniji šou ikada u kojem je dozvoljeno silovanje i ubijanje! (FOTO)
Foto: Printscreen

iza njega stoji poznati tajkun

POČINJE RIJALITI 16X GORI OD PAROVA I FARME! Uskoro stiže najbolesniji šou ikada u kojem je dozvoljeno silovanje i ubijanje! (FOTO)

Sve je dozvoljeno. Tuče, alkohol, ubistvo, silovanje, pušenje, sve - stoji u najavi šoa
Objavljeno:

Oksana Šiganova, vozač i samoprozvana "profesionalna plavuša" nada se da će odabrati baš nju, iako priznaje da će bez pomoći teško preživeti.

Irina Agisheva instruktorka je plivanja iz Novgoroda u Rusiji prijavila se jer želi učiniti nešto "divlje i nezaboravno po čemu će je ljudi pamtiti."

"Živimo samo jednom i iz toga moramo izvući najbolje", kaže.

"Sve je dozvoljeno. Tuče, alkohol, ubistvo, silovanje, pušenje, sve", stoji u najavi šoa iza kojeg stoji ruski tajkun Jevgeni Pjatkovski.

foto: Giphy

"Ne, nećemo intervenisati. Prilično sam siguran da će biti tuča, ali i gorih stvari. No, ne bojimo se negativnih reakcija", rekao je dodavši kako kamere neće pokrivati baš svaki kutak ostrva, ali i napomenuo da takmičari nisu oslobođeni ruskih zakona, a hoće li ih kandidati poštovati odnosno kako će se njihovo kršenje rešavati, ostaje da se vidi.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Index.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.