POČINJE RIJALITI 16X GORI OD PAROVA I FARME! Uskoro stiže najbolesniji šou ikada u kojem je dozvoljeno silovanje i ubijanje! (FOTO)
Foto: Printscreen

iza njega stoji poznati tajkun

POČINJE RIJALITI 16X GORI OD PAROVA I FARME! Uskoro stiže najbolesniji šou ikada u kojem je dozvoljeno silovanje i ubijanje! (FOTO)

Sve je dozvoljeno. Tuče, alkohol, ubistvo, silovanje, pušenje, sve - stoji u najavi šoa
Objavljeno:

Glumica, seksi instruktorka plivanja i "profesionalna plavuša sa Arktika" samo su neki od kandidata za ruski rijaliti šou bez pravila koji počinje u julu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Organizatori rijalitija koji će se snimati u Sibiru kažu kako neće intervenisati čak ni u slučaju ubistva ni silovanja, a kandidati naoružani samo noževima devet meseci boriće se sa vukovima, medvedima, niskim temperaturama, ali i međusobno.

foto: Print Screen Youtube

Temperature u blizini reke Ob variraju od 35 leti do -50 stepena zimi, a potencijalni kandidati kojih je sve više imaće samo jedan set zimske odeće. Boriće se za nagradu od 1,55 miliona evra.

Uprkos poprilično brutalnim pravilima, zainteresiranih je za sada više od 300, najrazličitijih profila. Tokom devet meseci u divljini, snimaće ih 2000 fiksnih kamera, a emitovaće se na internetu 24 sata dnevno na više različitih jezika, uključujući i engleski, piše Daily Mail.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.