SEX FANTAZIJE I BOLESNICI IZ HOROR FILMOVA! Bivša Plejboj zečica: Pevačica Granda želi da mi otme mog muža Igora! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Tina Kunic

kakva hit priča!

SEX FANTAZIJE I BOLESNICI IZ HOROR FILMOVA! Bivša Plejboj zečica: Pevačica Granda želi da mi otme mog muža Igora! (FOTO)

Bivša plejboj zečica Tina Kunić trenutno živi u Nemačkoj gde se udala za androgenog modela i pevača Igora Sebića
Objavljeno: 14:55h

- Premda smo i Tina i ja zastupljeni na društvenim mrežama i da smo jedini statistički balkanski par koji ruši sve gledanosti i posećenosti naših profila, to donosi i onu manje lepu stranu, kao što su bolest i patologija! Poslednje 3 nedelje nam svaki dan stižu pisma na kućnu adresu, kao i na društvenim mrežama u vezi perverznih ponuda... Bračni par koji je nama već poznat na društvenim mrežama od ranije, šalje nam svakodnevno poruke i pitanja tipa koliko treba da plate da bi oni bili naši vlastiti robovi i da mi upravljamo njihovim životima. U početku nam je bilo smešno, dok se stvar nije otrgla kontroli i dok izvesni muškarac nije došao na našu kućnu adresu, preteći da će da ubije i sebe i svoju ženu ukoliko mu ne dozvolimo da budemo njihovi vlasnici, a oni naši robovi, uz želje bolesnih i nenormalnih sek*ualnih fantazija horor filmova! Slučaj je završen naravno dolaskom policije i njegovim kratkotrajnim privođenjem u policijsku stanicu - kazao je Igor Sebić i dodao:

- Jako sam srećan što imam ovakvu ženu,ovakav brak i sve ove probleme, jer mi smo samo sporedni glumci u filmu koji mi režiramo!

Bonus video:

NATEKLA, BEZ ŠMINKE: Pogledajte kako Jelena Karleuša izgleda kada se TEK probudi!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Express)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.