SEX FANTAZIJE I BOLESNICI IZ HOROR FILMOVA! Bivša Plejboj zečica: Pevačica Granda želi da mi otme mog muža Igora! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Tina Kunic

kakva hit priča!

SEX FANTAZIJE I BOLESNICI IZ HOROR FILMOVA! Bivša Plejboj zečica: Pevačica Granda želi da mi otme mog muža Igora! (FOTO)

Bivša plejboj zečica Tina Kunić trenutno živi u Nemačkoj gde se udala za androgenog modela i pevača Igora Sebića
Objavljeno: 14:55h

No, iako je mislila da su svi problemi iza nje, grdno se prevarili, pa i dan danas mnogi žele da joj napakoste. Kako je mnogi linčuju zbog estetskih operacija i samog izgleda, Tina ne ostaje dužna:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Da, tačno je da sam imala puno estetskih zahvata i i tačno je da jako puno i već dugo vremena radim na sebi. Tačno je da sam estetski nastrojena i da volim sve što je oku lepo. Tačno je da uvek hoću još. Ali, isto tako je tačno da sam udata žena i puna ljubavi prema svom čoveku Igoru Sebiću! Pored silikona kojih imam, Bog mi je dao tu sreću da budem najsrećnija i najvoljenija osoba na ovome svetu! I baš zbog toga nikome ne dam ono što je moje, a i znam da sam to zaslužila.

- Svesna sam da nosim titulu kraljice predrasuda i uvek sam tu da javno to i opravdam, ali nisam svesna da postoje toliko zli ljudi u životinjskom obliku kao što je jedna žirafa (pevačica u pokušaju, kojoj ne želim da spominjem ime jer je spor u toku, samo ću reći da je u pitanju Zvezda Granda), dozvolila sebi da se pojavi na nastupu moga supruga Igora Sebića u diskoteci u Minhenu, pokušavajući da mu se bezuspešno udvara i flertuje, a vrhunac večeri je bio kada je stigla poruka na Igorov telefon (koji je bio kod mene dok je Igor nastupao), da želi sa mojim mužem da ostavi trag kako na muzičkoj sceni, tako i u ljubavi jer smatra da su rođeni jedno za drugo.

- Toj žirafi bih poručila sledeće: niskobudžetna devojko, pevačice u pokušaju iliti starleto sa seljačkim atributima, vrati se u svoje selo (koje nije daleko od Beograda) i prvo nauči da šetaš po njivi da bi mogla da staneš na kaldrmu. A kada sve to uradiš, mesta u zoološkom vrtu za tebe, više nece biti! Ja znam da me ti nećeš razumeti i da ti ništa neće biti jasno, jer si neprirodno inteligentna, ali će ti uskoro biti sve jasno kada objavim tvoj prljav veš i iskvarenu dušu željnu sek*a sa mojim suprugom Igorom! Nažalost, sada te ne mogu spomenuti dok se spor ne zavrsi i okonča, kao i ne potvrdi identitet njenog profila na društvenim mrežama i spornim slikama nagog tijela i životinjskih poza, ali smo Igor i ja itekako spremni da budemo humani i nađemo jedan dom za tebe kada si već pobegla iz zoološkog vrta. Biće teško, ali potrudićemo se. Više na ovu temu mogu da pričam poslije 25. aprila za kada je zakazano ročište - rekla je Tina.

O čudnim ponudama i bolesnim pozivima, kao j uznemiravanju na kućnu adresu govorio je i Igor:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.