Besni novi rat na srpskoj estradi! Neda: Verovala sam u nju kao u Boga, dala joj poslednji dinar! Marina: Ženo, šta hoćeš od mene!
Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

Tek će se rasplamsati

Besni novi rat na srpskoj estradi! Neda: Verovala sam u nju kao u Boga, dala joj poslednji dinar! Marina: Ženo, šta hoćeš od mene!

Pevačica optužila Tucakovićevu da joj je napravila album sa pesmama koje su sve bile promašaj
Objavljeno: 11:03h

Marina Tucaković je reagovala veoma burno na ove reči poznate pevačice i nekadašnje saradnice.

foto: Damir Dervišagić

- Ma dokle više s tim pričama?! Ne znam zašto se ta žena okomila na mene! Pa nju niko nije udarao po ušima da uzme te pesme. Ili ti se nešto sviđa, ili ti se ne sviđa - kazala je Marina za "Kurir" i dodala da je Neda zaboravila na kvalitetne pesme koje je za nju napisala:

- Ne pominje to što sam joj pre toga napravila gomilu hitova koje je pevala. Stvarno ne znam šta joj je! Svako može da promaši, nije namerno, sigurno. Svi mi nekada grešimo!

Inače njihov sukob datira još do ranije, upravo oko najvećeg hita Ukradenove "Zora je". Neda je svojevremeno ispričala i tu pesmu, iza koje stoji potpis Marine Tucaković, zapravo nije ona napisala.

- Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali zbog naslova. Nismo mogli da se dogovorimo o imenu pesme, pa sam pozvala Marinu, koja je napisala samo jedan stih - "Suza je iz oka kanula“". Njoj je taj stih doneo 100.000 evra - rekla je Ukradenova.

foto: Dragan Kadić

I Marina se tada oglasila, rekavši da Neda obmanjuje javnost:

- Svašta! To što Neda priča je čista laž. Naravno da sam ja napisala tu pesmu. Ona je prevedena na više jezika i to su bila vremena kad su honorari bili veoma unosni. Što se teksta tiče, stojim iza toga da sam ga ja napisala, a Nedi je ta pesma prodala kasetu u rekordnom tiražu.

BONUS VIDEO: #EspresoTviter: Milica Todorović čita tvitove o sebi!

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.