Besni novi rat na srpskoj estradi! Neda: Verovala sam u nju kao u Boga, dala joj poslednji dinar! Marina: Ženo, šta hoćeš od mene!
Foto: Marina Lopičić, Dragana Udovičić

Tek će se rasplamsati

Besni novi rat na srpskoj estradi! Neda: Verovala sam u nju kao u Boga, dala joj poslednji dinar! Marina: Ženo, šta hoćeš od mene!

Pevačica optužila Tucakovićevu da joj je napravila album sa pesmama koje su sve bile promašaj
Objavljeno: 11:03h

Neda Ukraden ne može da oprosti Marini Tucaković zbog toga što joj je svojevremeno dala svu ušteđevinu da joj napravi dobar album, koji je, prema pevačicinim rečima, bio potpuni promašaj.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Reč je o albumu „Vidovdan“, koji je objavljen 1992. Neda se te godine i zvanično preselila u Beograd zbog ratnog stanja u Sarajevu. Marina je do tada Ukradenovoj uradila nekoliko hitova, uključujući i onaj najveći "Zora je", i zato je pevačica baš nju izabrala za autorku njenog povratničkog albuma.

foto: Marina Lopičić

Ova domaća pesma je OGROMAN hit i oko nje ratuju dve zvezde: Nije ni čudo kad jedan stih košta 100.000 EVRA! (VIDEO)

Neda je sav novac koji je imala dala Tucakovićevoj za pesme, od kojih nijedna nije postala hit!

- Najveće razočaranje mi je bila moja stara dobra prijateljica, ne znam da li mogu da kažem uopšte prijateljica... Saradnica Marina Tucaković. U nju sam verovala kao u Boga. Mislila sam da će mi dati novi album i da ću uspeti da stanem na noge. Dogovorile smo se da mi napiše osam pesama i za to sam joj dala poslednje novce. Osam pesama, osam promašaja! Nijedan hit - izjavila je Neda Ukraden, koja je posle tog albuma razmišljala da se povuče sa estrade!

- Rekla sam sebi: "Nedo, ti ovde nemaš šta da tražiš. Ako ona kao hitmejker ne može da potrefi nijednu pesmu, bavi se nečim drugim. Ti nisi za ovo" - ispričala je Ukradenova.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.