KEBINA LJUBAVNICA OTKRIVA: Snimiću FILM o Kebi, on je jedna nestabilna osoba - teško je naći takve glumce!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

Kusta da režira...

KEBINA LJUBAVNICA OTKRIVA: Snimiću FILM o Kebi, on je jedna nestabilna osoba - teško je naći takve glumce!

Ljiljana Jevremović, bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe, sa kojim ima ćerku Inu, odlučila je da svoju životnu priču pretoči na platno
Objavljeno: 12:43h

"Prestao je da preti, ali u poslednjih 17 godina, koliko je trajao ceo proces, pretnje su bile konstantne. Sve se to dešavalao do pre nekoliko meseci, dok nije okončan sudski proces kojim je dokazano da je Ina njegova ćerka. Sve te pretnje dešavale su se tako da je on na sudu pred javnim tužiocem i sudijama govorio razne stvari, poput onoga da će mi oduzeti dete. Ljudima koji su se družili sa mnom govorio je da sam loša osoba, tamo gde bih se zaposlila on bi zvao i tražio da me otpuste. Preživela sam pravu turturu. Tada je govorio da će tražiti moju najmanju grešku da bih mu vratila svaki dinar koji je dao za alimentaciju", tvrdi Kebina bivša ljubavnica, čija je ćerka Ina nedavno postala punoletna.

foto: Damir Dervišagić

Ona je otkrila i šta misli o Kebinoj ženi Olji.

"Ne očekujemo poklon, uopšte. Ina ne razmišlja o njemu na taj način. Ina živi bez oca i on joj ne nedostaje, jer nikada nije imala priliku da ga doživi kao pravog oca, pošto ona njega nikada nije interesovala. Punolestvo joj nije čestitao, poklon ni za jedan rođendan nije dobila, a što se tiče viđanja, bežao je od nas kada nas sretne", otkriva Ljiljana, koja se sa Kojićevom sprugom Oljom videla nekoliko puta.

(Espreso.co.rs/Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.