KEBINA LJUBAVNICA OTKRIVA: Snimiću FILM o Kebi, on je jedna nestabilna osoba - teško je naći takve glumce!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Damir Dervišagić

Kusta da režira...

KEBINA LJUBAVNICA OTKRIVA: Snimiću FILM o Kebi, on je jedna nestabilna osoba - teško je naći takve glumce!

Ljiljana Jevremović, bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe, sa kojim ima ćerku Inu, odlučila je da svoju životnu priču pretoči na platno
Objavljeno: 12:43h

Ona će u dokumentarcu koji priprema opisati kako je započela vezu sa Kebom, šta se nakon toga događalo i otkriti sve o pretnjama koje su joj stizale od njega. Ljiljana ističe da bi volela da glumačku ekipu čine vrsni glumci.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Aleksandar Jovanović Cile

"U početku sam razmišljala da to bude dokumentarac sa nizom snimaka u kojima bih pričala o svemu što se događalo. Ili da neko drugi priča, a da se pojedini ljudi pojavljuju i igraju scene koje sam prošla sa Kebom. Pošto Dragan u javnosti važi za nestabilnu i neodgovornu osobu, mislim da takav glumac teško može da se nađe, prosto, oni verovatno nikada nisu glumili takvog negativca i lošeg čoveka, pa samim tim ne bih želela da vređam nijednog našeg umetnika. Mnogo veće pitanje je ko bi glumio Severinu, iskreno, ni sama ne znam da li bi i na to neko pristao", kaže Ljiljana.

Ona je uveliko izabrala reditelja i glumicu koja bi tumačila njen lik.

"Ako bi to bio igrani film, za reditelja bi svakako bio pogodan Kusta. Ako bi mi dozvolio da biram, mene bi glumila Vesna Trivalić", rekla je Jevremovićeva.

Lijljana je izjavila da joj Keba više ne preti.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.