SILIKONI i BOTOKSI su prošlost! Ove srpske zvezde podvrgle su se NAJBIZARNIJIM TRETMANIMA ikad! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile, Stefan Jokić

gde im pade na pamet?

SILIKONI i BOTOKSI su prošlost! Ove srpske zvezde podvrgle su se NAJBIZARNIJIM TRETMANIMA ikad! (FOTO)

U slučaju da ste mislili da su uvećanja grudi, zadnjice i usana još uvek mega popularni estetski zahvati među poznatima - grdno ste se prevarili!
Objavljeno:

Nakon što je vidno smršala, te njena figura izgleda bolje nego ikad, pevačica Dara Bubamara odlučila je da promeni i zube.

Sve bi to bilo uobičajeno da Dara navodno nije odlučila da to odradi u Cirihu jer se tamo koriste najsavremenije tehnike, pa je za njih morala da iskešira čak 18.000 evra.

????????????????????Dobar dan svima❤️❤️❤️NS ☕️????????????

A photo posted by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Pevačica je ubrzo nakon što je stavila nove zube počela da obasipa Instagram svojim fotkama na kojima je u prvom planu najskuplji osmeh naše estrade.

????????????27.januar/ club / Teatro/ Beograd❤️Subota! 28.januar/ Nightclub/ Central/ Pozarevac???????????? @mladenbaron

A photo posted by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

I za kraj, evo i dokaza da su silikoni totalni out!

Starleta Soraja Vučelić godinama je izazivala veliku pažnju svojim megadžinovskim grudima, ali je pre nekog vremena odlučila da ih smanji, a isto je uradila i sa usnama.

Vučelićeva se na ovaj zahvat odlučila prvenstveno zbog zdravlja, ali verovatno je i shvatila da više nije moderno, a ni lepo, biti predimenzionirana barbika.

foto: Printscreen/ Instagram/ Soraja

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.