SILIKONI i BOTOKSI su prošlost! Ove srpske zvezde podvrgle su se NAJBIZARNIJIM TRETMANIMA ikad! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile, Stefan Jokić

gde im pade na pamet?

SILIKONI i BOTOKSI su prošlost! Ove srpske zvezde podvrgle su se NAJBIZARNIJIM TRETMANIMA ikad! (FOTO)

U slučaju da ste mislili da su uvećanja grudi, zadnjice i usana još uvek mega popularni estetski zahvati među poznatima - grdno ste se prevarili!
Objavljeno:

Prema pojedinim navodima, pevačica Jelena Karleuša isisala je salo iz stomaka i ubrizgala ga u grudi i zadnjicu, a kako su mediji pisali, za nov izgled izdvojila je preko 5.000 evra.

JK je dugo tvrdila da je na njoj sve prirodno, osim grudi, u koje je ugradila silikone još krajem devedesetih, ali evidentno je da je pevačica uradila par estetskih zahvata koji su znatno promenili njen izgled.

foto: News1

Osim poprsja, jagodica i usana, JK je navodno oblikovala zadnjicu, i to trenutno najpopularnijom metodom u svetu - ugradnjom sopstvenog sala.

Takođe, spekulisalo se da je tada ujedno i odlučila da dotrajale silikone u grudima zameni na isti način.

foto: Printscreen / Instagram / karleusastar

Pre nekoliko dana, i voditeljka Sofija Rajović šokirala je sve svoje fanove kada je isplivao njen snimak na kojem joj je lice potpuno obliveno krvlju!

Naime, Sofija nije odolela svetskom trendu, pa je tako lice osvežila takozvanim "vampirskim tretmanom", a nakon što je objavila video snimak svog ulepšavanja, fanovi su ostali u šoku.

@menssana_rs vampirski tretman lica... izgleda strašno ali ne boli - a to je najbitnije ????@___mihaila___

A photo posted by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on

- Vampirski tretman lica... izgleda strašno ali ne boli - a to je najbitnije - napisala je Sofija u opisu fotke, koja je zgrozila sve.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.