SILIKONI i BOTOKSI su prošlost! Ove srpske zvezde podvrgle su se NAJBIZARNIJIM TRETMANIMA ikad! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile, Stefan Jokić

gde im pade na pamet?

SILIKONI i BOTOKSI su prošlost! Ove srpske zvezde podvrgle su se NAJBIZARNIJIM TRETMANIMA ikad! (FOTO)

U slučaju da ste mislili da su uvećanja grudi, zadnjice i usana još uvek mega popularni estetski zahvati među poznatima - grdno ste se prevarili!
Objavljeno:

Čini se da u poslednje vreme ugradnja silikona, ubrizgavanje hijalurona, odlazak na botoks i liposukcija polako odlaze u prošlost.

Svakako, pojedine starlete i dalje ne odoljevaju ovim estetskim korekcijama iz prošlog veka, ali naše najpoznatije dame ipak su se odlučile za neke druge hiruške zahvate i tretmane.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kao što je, verujemo, svima već dobro poznato, sezonu neobičnih tretmana pre par godina otvorila je voditeljka Suzana Mančić.

Slavna "Loto" devojka ugradila je silikone, botoksirala lice, zatezala kapke, a onda se odlučila i da "remontuje" najintimnije delove tela i ode u Vrnjačku Banju na tretman orošavanja vagine.

Šezdesetogodišnja Suzana jako vodi računa o sebi, pa je tako odlučila da osveži i svoje međunožje i podvrgne se orošavanju.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Iako u Srbiji još od 1974. godine postoji tretman vaginalnog orošavanja, čini se da mu je tek Suzana donela popularnost.

Vest da je Suzana orosila vaginu, tako je mesecima bila jedna od glavnih tema u domaćim medijima. Ona je u emisiji "Ami G Show" progovorila o ovoj metodi, i izrazila čuđenje frkom koja se podigla zbog njene izjave.

foto: Vladimir Sporčić

- Ja stvarno ne znam kakvu sam jeres izgovorila. Da li je orošavanje, ili je vagina ta reč koja je toliko uznemirila javnost? Ja sam samo htela da iznesem svoja iskustva boravka u Vrnjačkoj Banji. Radi se o staroslovenskoj metodi koju su radile naše mame i bake. To je prosto ispiranje lekovitom vodom - pojasnila je Suzana.

Međutim, nije ona jedina koja se odlučila na ovako neobične tretmane ulepšavanja...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.