Sećate se misice koja boluje od raka?! Sada ima vesti koje će vas ODUŠEVITI! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

velika hrabrost

Sećate se misice koja boluje od raka?! Sada ima vesti koje će vas ODUŠEVITI! (FOTO)

Pre dve godine na takmičenju u Bejrutu je postala mis Evrope i mis sporta. Protekle godine je saznala da boluje od karcinoma materice, ali je rešila da se bori kao lavica
Objavljeno:

Obzirom na to da živiš sa svojim izabranikom Stefanom Karićem, a rezultati su pozitivni, da li ste razmišljali da proširite prodicu?

- Nakon hemoterapije potrebno je da prođe bar pet godina od poslednje terapije, lekari kažu da je to tako najbolje. Potrebno je da se organizam isčisti od sve te hemije i otrova. Volela bih da se ostvarim u ulozi majke, ali nije preporučljivo, tako da sledeće godine neću sigurno- Kaže Dijana.

Koje želje imaš u 2017. godini?

- Imam samo jednu želju, a to je da svi oko mene i ja budemo zdravi- rekla je Dijana.

Da li u 2016. godini imaš dan koji smatraš svojim drugim rođendanom?

- Moj drugi rođendan je 21. maj. Tada mi je urađena manja intervencija greškom i tada sam otkrila svoju dijagnozu. Sada kada sam videla da su mi rezultati nakon godinu i po dana pozitivni, to mi je bilo kao da sam ušla u drugi život. Totalno mi se promenio život, drugačije gledam na sve. Od toga kako treba da se treba hraniti do toga kakve ljude treba imati u svojoj blizini - objasnila je presrećna misica.

(Espreso.co.rs / pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.