Sećate se misice koja boluje od raka?! Sada ima vesti koje će vas ODUŠEVITI! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

velika hrabrost

Sećate se misice koja boluje od raka?! Sada ima vesti koje će vas ODUŠEVITI! (FOTO)

Pre dve godine na takmičenju u Bejrutu je postala mis Evrope i mis sporta. Protekle godine je saznala da boluje od karcinoma materice, ali je rešila da se bori kao lavica
Objavljeno:

Mnoge javne ličnosti su podržale tvoj postupak, da li se nešto promenilo u tvom životu od kako si javno počela da pričaš o svojoj bolesti?

- Pre nego što sam se počela da se pojavljujem u javnosti, ja sam putem društvenih mreža pričala o svom problemu. Još tada sam primala puno poruka koje su bile pune podrške. Sada sam upoznala mnogo javnih ličnosti koje su me podržale. Neki od njih su to učinili javno - kaže Dijana i dodaje:

- Ono što mi je najlepše u svemu jeste trenutak kada sam snimila blog i kada sam objasnila ljudima koliko je bitno ići redovno na kontrole. Mnoge devojke su mi se posle toga zahvaljivale na tome što sam pisala o tome. Desilo mi se čak i da mi je jednom prilikom javila devojka koja dugo nije išla na kontrole i kada je videla moj blog, tada je otišla. Doktor joj je rekao da se javila u poslednjem trenutku. Bilo je još mnogo takvih poruka i to mi je najveća satisfakcija - kaže ona.

Da li je to bio tvoj cilj kada si počela da se pojavljuješ u medijima i snimaš blogove?

- To mi je bio cilj, da uputim ljude da su kontrole jako bitne i da ne smeju da ignorišu nijedan jedini simptom. Između ostalog, želim da pokažem ljudima da to nije tabu tema, da to svakom može da se desi i da apsolutno niko nije zaštićen- kaže Dijana.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.