Sećate se misice koja boluje od raka?! Sada ima vesti koje će vas ODUŠEVITI! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

velika hrabrost

Sećate se misice koja boluje od raka?! Sada ima vesti koje će vas ODUŠEVITI! (FOTO)

Pre dve godine na takmičenju u Bejrutu je postala mis Evrope i mis sporta. Protekle godine je saznala da boluje od karcinoma materice, ali je rešila da se bori kao lavica
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dijana Milojković pre dve godine na takmičenju u Bejrutu je postala mis Evrope i mis sporta. Protekle godine saznala je da boluje od karcinoma materice, ali je rešila da ne kuka nad svojom sudbinom, već da se bori.

SEKA IZNENADILA SVE NOVOGODIŠNJOM FOTKOM: Jakov kakvog niste imali priliku da vidite!! (FOTO)

Dijana je svojom pozitivnom energijom uspela da ublaži bol, a ubrzo i da dobije pozitivne rezultate. Pored svega, ona je presrećna što je uspela da svojim iskustvom pomogne drugima i putem medija i blogova ukaže ljudima da su kontrole veoma bitne jer svakome može da se desi da se razboli.

Po čemu ćeš pamtiti prethodnu godinu?

- Pamtiću je pre svega po poslednjim dobrim rezultatima, po tome što sam videla koliko sam jaka i pamtiću je samo po lepim stvarima. - Kaže Dijana.

Da li to znači da si se sada u potpunosti izlečila?

- Poslednji rezultati su bili dobri. Velika kontrola zakazana mi je u februaru. Sudeći po ovim rezultatima sad, ja smatram da će biti sve u redu. Ide na bolje, što je najbitnije - rekla je Dijana.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.