GORE OD ŠPANSKE SERIJE! Ovi poznati parovi raskinuli su u 2016, a posle toga je nastala totalna DRAMA! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

svi ljubavni brodolomi godine

GORE OD ŠPANSKE SERIJE! Ovi poznati parovi raskinuli su u 2016, a posle toga je nastala totalna DRAMA! (FOTO)

Proteklu godinu obeležile su mnoge ljubavi među našim poznatim facama, ali su se neke nažalost neslavno i sasvim neočekivano završile...
Objavljeno:

Anastasija i Kostadin

Naravno, glavna uloga je pripala najpoznatijoj srpskoj tinejdžerki Anastasiji Ražnatović, koja je krajem leta okončala svoju dugogodišnju vezu sa sinom generalnog diretkora crveno-belih.

Usledili su šok, drama i neverica, kako u medijima, tako i u javnosti, a dvoje mladih nije do dana današnjeg htelo da se izjasni zašto je do razlaza došlo.

S druge strane, Ceca je rekla da je ovo bilo za očekivati, da je njena ćerka suviše mlada i da još ne planira da se vezuje, kao i da među njima nije postojala treća osoba, kako se pisalo.

foto: Printscreen/Instagram

Anastasija i Teo

Ali, da li je zaista bilo tako? Nije prošlo puno vremena, a Tasa je završila u zagrljaju našeg proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića i izazvala totalnu pomamu među fanovima!

Njihova veze je preko noći postala vest br.1 u zemlji, a nakon što su ubrzo raskinuli, žaljenju nije bilo kraja...

foto: Filip Plavčić, Printscreen/Instagram/anastasija.raznatovic

Veljko i Maša

I evo ga i glavni glumac naše sapunjave 2016! Početkom godine Veljko Ražantović raskinuo je po ko zna koji put sa sa svojom velikom ljubavi Mašom Terzić i nakon toga mogli smo da gledamo, ne špansku, nego indijsku seriju sa sve tururu zvukovima i unezverenim pogledima koji traju u nedogled.

foto: Marina Lopičić

Veljko i Ksenija

Ražnatovića i njegovu novu devojku, zanosnu voditeljka Ksenija Bujišić, samo što nismo venčali, kad ono - bum, raskid! I ko bi je drugi zamenio nego Maša, koja je po ko zna koji put ponovo viđena sa tihom patnjom svih tinejdžerki, na njegovom rođendanu u decembru.

foto: Printscreen/Instagram/bujisicksenija

Maša i Saša Lukić

Pre toga, čim je Veljko objavio da je u novoj vezi sa voditeljkom, oglasila se i Maša, koja je u početku je ostavljala dvosmislene statuse na društvenim mrežama, pa onda i otkrila da ima novu ljubav.

U pitanju je bio fudbaler Partizana Saša Lukić, ali taman kad su svi pomislili da je Terzićeva zaljubljena veza je pukla i ona se ponovo našla u Veljkovom zagrljaju.

Jel ste uspeli da pohvatate sve? Ako jeste svaka vam čast!

❤️❤️❤️

A photo posted by @gospodjicaterzic on

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.