GORE OD ŠPANSKE SERIJE! Ovi poznati parovi raskinuli su u 2016, a posle toga je nastala totalna DRAMA! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

svi ljubavni brodolomi godine

GORE OD ŠPANSKE SERIJE! Ovi poznati parovi raskinuli su u 2016, a posle toga je nastala totalna DRAMA! (FOTO)

Proteklu godinu obeležile su mnoge ljubavi među našim poznatim facama, ali su se neke nažalost neslavno i sasvim neočekivano završile...
Objavljeno:

U 2016. svašta se izdešavalo našim poznatima na ljubavnom planu, a neki od njih nisu se baš lepo proveli. Okončali su svoje veze i brakove i zakomplikovali život i njima, a i nama koji smo jedva ukačili šta im se dešava u životu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nina i Leka

Slavni par Nina i Branislav Lečić odlučili su početkom prošlog meseca da se razvedu nakon šest godina braka.

Nina i Leka oglasili su se zajedničkim saopštenjem koje su dali za javnost, a odmah nakon toga nastale su brojne medijske spekulacije zašto je do razlaza došlo. Neki su kao krivca navodili Leku i nagađali da je prevario svoju lepu ženu, dok je bilo i priča da je Nina našla mlađeg ljubavnika.

Naravno ništa od svega toga nije potvrđeno, već se bivši par samo potpuno povukao iz javnosti, pa istinu o njima verovatno nikad nećemo saznati.

foto: Vladimir Sporčić

Merima Njegomir i Dragoljub Marković

Pevačica se posle godinu i po dana razvela od svog supruga i iselila iz kuće vlasnika „Krmivo produkta“ Dragoljuba Markovića, kuma pokojnog premijera Zorana Đinđića, i to nakon što mu je bivša žena Ljiljana navodno uzela sve, do poslednjeg dinara.

Čitava stvar oko razvoda obavljena je u tajnosti, baš kao i brak koji su nekadašnji supružnici sklopili u martu 2015. godine.

foto: Damir Dervišagić

Ljuba Perućica i Milica Simić

Ipak izgleda da problemi ne dolaze sa godinama, pa tako i mlađe generacije imaju ljubavne drame i brodolome.

Tako je i Ljuba nakon raskida sa Prijom konačno pronašao svoju sreću sa mladom misicom Milicom, ali njegova romansa bila je kratkog daha i trajala je svega tri meseca, pa je prava tuga što se sve završilo kada im je bilo najslađe.

foto: Printscreen/Instagram/ ljubaperucica

Tamara Đurić i Aca Živanović

Početkom godine kao bomba odjeknula je vest da su klaberka i pevač stavili tačku na romansu započetu u rijalitiju "Farma 6".

Pričalo se da se Tamara vratila bivšem dečku Makaroni, kao i da nije bila zadovoljna Acinim materijalnim stanjem, ali bilo kako bilo, ona je utehu brzo našla kraj biznismena Dejana Palić, koji joj je do sada obezbedio tri skupocena automobila i luksuzan stan na Dedinju.

foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

Zlata Petrović i Željko Rstić

Folkerka zamalo da uđe u 2017. sa svojim dečkom Željkom, ali su početkom decembra oni neočekivano raskinuli posle deset meseci veze.

Kako je preneo list "Kurir", Zlata je otkrila da je Željko vara sa izvesnom Sanjom, koja je duplo mlađa od nje i koja se ove godine takmiči u Zvezdama Granda.

Njih dvoje od tada su prekinuli svaki kontakt i Zlata više ne želi da čuje za njega!

foto: Damir Dervišagić

A sada dolazimo i do prave španske serije!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.