OTKRIVENE SVE TAJNE ZADRUGE 3! Produžiće se TRAJANJE NA GODINU DANA. a već se zna ko će BITI POBEDNIK ove SEZONE
Foto: Printscreen Instagram

AUUU ŠTA JE OVO?

OTKRIVENE SVE TAJNE ZADRUGE 3! Produžiće se TRAJANJE NA GODINU DANA. a već se zna ko će BITI POBEDNIK ove SEZONE

Za četiri dana počinje treća sezona rijaliti programa "Zadruga" i uveliko se šuška ko bi mogao da se nađe u ulozi takmičara za glavnu nagradu u Beloj kući.

Objavljeno:

U javnosti se pojavio spisak od 47 potencijalnih učesnika. Za sada se produkcija oglasila i potvrdila učešće samo nekoliko učesnika, a jedan od njih je Filip Mijatov.

Filip je dospeo u žižu interesovanja javnosti kada je izneo informacije da je bio u vezi sa Anom Korać i da joj je finansirao mnogobrojne estetske operacije. Međutim, uprkos fotografijama koje je priložio kao dokaz, Ana je demantovala ove navode.

foto: Printscreen Instagram

Mijatov se oglasio na svom Instagram profilu, gde je odgovarao na mnogobrojna pitanja svojih pratioca i fanova Zadruge. Kao što je bilo i očekivano mnogi su ga pitali da li će Ana ući u Belu kuću. Odgovorio je da će Koraćeva ući u Imaginarijum, ali tek za mesec dana, nakon što on otkrije šta sve zna o njoj i "zavrti priču".

Međutim, ono što je iznenadilo mnoge rekao je da će Ana pobediti u trećoj sezoni. Kao razlog je naveo da ulazi u Zadrugu i on i Marko Janjušević Janjuš, koji je takođe bio dovođen u vezu sa Koraćevom, te će se glavna priča voditi oko nje.

foto: Printscreen Instagram

Potom je rekao da je spreman da se kladi sa svakim od pratioca u sto dinara, da će Ana osvojiti prvo mesto. Time je naveo mnoge pratioce da sumnjaju da je sve namešteno. Takođe, zanimljiv detalj koji je izneo je da je u planu da ova Zadruga traje duže od prethodne dve sezone i da je neki plan da je produže na čitavu godinu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.