HEBA PUNIH OSAM GODINA UZ NAŠE KOŠARKAŠE - SNAGA S JUGA DAJE VETAR U LEĐA!
Bogdan Bogdanović, Foto: KSS

Svi zajedno do medalje

HEBA PUNIH OSAM GODINA UZ NAŠE KOŠARKAŠE - SNAGA S JUGA DAJE VETAR U LEĐA!

Domaća voda uz srpske košarkaše

Objavljeno: 02.09.2019. 10:08h
  • 4

"Heba voda" je uz našu košarkašku reprezentaciju punih osam godina. Višegodišnja saradnja obeležena je brojnim zajedničkim kampanjama, a Heba, kao jedna od retkih voda koje su u 100% domaćem vlasništvu, verno stoji uz naše sportiste i u pobedama i u porazima.

- Dugoročno planiranje je najvažnije u sportu i zato je jako važno da imate verne partnere. Heba je sa nama punih osam godina i ta uspešna saradnja sa ovim renomiranim domaćim brendom, je odličan oslonac za naše košarkaše u periodima intenzivnih i napornih priprema i utakmica. Raduje nas i što, u godinama koje slede, možemo da računamo na podršku ovako jakog ne samo domaćeg već i regionalnog igrača - izjavio je generalni sekretar KSS Dejan Tomašević.

Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanovićfoto: KSS

- Ponosni smo što možemo da kažemo da je “srpski brend sa juga” podrška ovom uspešnom timu. Košarka je bez sumnje nacionalni sport i Heba koja je deo porodične kompanije u 100% srpskim rukama, sinonim snage, energije i vitalnosti, verno stoji uz našu reprezentaciju i veruje u njihov uspeh. Hebina “snaga s juga” Srbije verujemo da će dodati taj mali dodatni vetar u leđa
našim šampionima na njihovom putu ka ostvarenju ciljeva, a mi nastavljamo sa daljim razvojem, inovacijama i širenjem asortimana - izjavio je Mihailo Janković, generalni direktor Nectar grupe, u čijem sastavu posluje Heba.

foto: Promo

Mineralna voda "Heba" idealan je saveznik naših sportista. Bogata je mineralima, posebno natrijumom koji se znatno luči iz organizma znojenjem u toku fizičke aktivnosti, pa ga treba nadoknađivati. Fizički napor povećava stvaranje štetnih materija (slobodnih radikala) u ćelijama.

Nikola Jokić
Nikola Jokićfoto: KSS

Kliničko ispitivanje pokazalo je da gazirana "Heba Strong" značajno pomaže u detoksikaciji organizma, odnosno u oslobađanju organizma od štetnih materija, što omogućava organizmu da bolje funkcioniše, a onom ko je pije daje osećaj snage i svežine.

Dragan Milosavljević
Dragan Milosavljevićfoto: KSS

Heba u sebi sadrži prirodno rastvoren ugljen dioksid, koji izvire sa dubine od 390m. Sama izlazi na površinu zemlje takozvanim "samoizlivom" i na taj način, već 40 godina, stiže nam iz prirode u količini koju sama priroda daje, ne narušavajući njen sklad.

Heba voda - zvanična voda košarkaške reprezentacije Srbije
Heba voda - zvanična voda košarkaške reprezentacije Srbijefoto: Promo

 

BONUS VIDEO.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media