KIJA OTKRILA KO JE MUŠKARAC SA SLIKE: To je moj drug iz škole, ne vrti se svet oko Bobe, on bolje da se bavi svojim
Foto: Printscreen Youtube

KO JOJ VERUJE?

KIJA OTKRILA KO JE MUŠKARAC SA SLIKE: To je moj drug iz škole, ne vrti se svet oko Bobe, on bolje da se bavi svojim

Rat bivših supružnika?!

Objavljeno:

Nova objava pevačice Kristine Kije Kockar doslovno je zapalila sve društvene mreže, kao što to obično biva! Naime, fotografija na kojoj je u zagrljaju muškarca čiji identitet nije predstavila javnosti podigla je ogromnu prašinu, a kao da to nije bilo dovoljno, usledile su glasine da je možda reč baš o njenom bivšem suprugu, Pinkovoj zvezdi Slobi Radanoviću.

Povod za spekulacije fanova na Instagramu bila je Slobina fotka, na kojoj ima brojanice skoro identične onima koje krase ruku zagonetnog muškarca u čijem je zagrljaju završila Kija. Mnogi su pomislili da je došlo do pomirenja bivših supružnika, međutim, kako kaže Sloba, to ipak nije istina.

foto: Printscreen Instagram

- Nisam ja tip koji grli Kiju. Stvarno ne znam ko je to - priznao je Radanović, a svoj komentar na aktuelnu temu dala je i pobednica prve "Zadruge" i popularna pevačica.

- To je moj najbolji drug iz srednje škole koji me je zagrlio oko vrata. Ne vrti se svet oko Bobe. Neka njegov PR tim prestane da provlači Bobino ime uz moje i neka se pozabavi njegovim pesmama - bila je Kija, kao i uvek, bez dlake na jeziku.

foto: Printscreen

Kockareva je svima jasno stavila do znanja da joj bivši partner nije predmet interesovanja, te da joj ne prija dovođenje u isti kontekst sa njim, a iskoristila je i priliku, reći će mnogi, da ga ovim putem žestoko prozove. Kako li će Sloba reagovati na ovu njenu izjavu, ostaje da saznamo.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.