KMEČIŠ KO DEVOJČICA ZBOG TRI KAPI KRVI! Nadežda brutalno odgovorila na Tomin pokušaj da se OPERE PRED SVETOM (FOTO)
Nadežda Biljić je još u šoku, Foto: Sonja Spasić

REAKCIJA NA njegov BESRAMNI ČIN

KMEČIŠ KO DEVOJČICA ZBOG TRI KAPI KRVI! Nadežda brutalno odgovorila na Tomin pokušaj da se OPERE PRED SVETOM (FOTO)

Panić je jutros krvnički pretukao Biljićevu, a nakon saslušanja u policiji obavestio javnost da je njegova glava razbijena flašom

Objavljeno: 19:36h

Toma Panić pretukao je Nadeždu Biljić, a nakon izlaska iz policije se oglasio na Instagramu i obavestio javnost da je zapravo on iskrvario.

Naime, on tvrdi da ima povredu na glavi od flaše koju je razbio o glavu, a njegovo pravdanje na društvenoj mreži razbesnelo je pevačicu, koja mu je odmah odgovorila podelivši svoju objavu:

foto: Printscreen Instagram

Samo me zanima da li mu se pamćenje izgubilo pre ili posle te "flaše". Neka daje lekarski nalaz, u besu je slomio moju staklenu čašu koja se očigledno obila od zid od siline udarca "muškarcine" koji kaže da se ničega ne seća. E pa šmekeru, čekam nalaz, a moje nalaze kada budes dobio na sudu i veštake iz krvavog stana i razbijenog, videćemo ko je gde alkoholicar i iskompleksirani majmun. Nažalost, ja se svega sećam i nikada neću zaboraviti, a ni oprostiti, Bog s' tobom Tomo sve ti najbolje u životu želim i budi jednom pravo muško, a ne devojčica koja kmeči zbog tri kapi krvi", napisala je Biljićeva.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.