STARE SUPARNICE OPET ZARATILE! Luna OŠTRO ODGOVORILA na Kijine prozivke! Kockareva joj pripretila!
Luna Đogani i Kija Kockar, Foto: Damir Dervišagić

NIJE IM BILO DOSTA

STARE SUPARNICE OPET ZARATILE! Luna OŠTRO ODGOVORILA na Kijine prozivke! Kockareva joj pripretila!

Đoganijeva je navodne poruke demantova, poručila da za nju nasilje nije marketing nego kazneno daleo, ali se obratila i bivšoj supruzi svog bivšeg dečka

Objavljeno:

Nadežda Biljić rano jutros navodno je pretrpela nasilje od strane svog dečka Tome Panića.

Međutim, velika prašina podigla se i oko poruke koju je navodno Luna Đogani poslala svojim fanovima

"Sinoć me je pljuvala u emisiji, ništa nije slučajno. I nije mi žao uopšte, ja sam uvek bila fer prema njoj, a ona me pljuje. Možda je to karma", navodno je napisala blogerka.

foto: Printscreen

Kristina Kockar odmah je reagovala na ovu objavu.

"Zgrožena sam ovim što sam pročitala! Svi znaju moj stav po pitanju nasilja nad ženama a to je stav svakog normalnog bića. Zgrožena sam razmišljanjem jedne mlade devojke i zla kojeg ona želi drugima jer ju je neko “popljuvao u emisiji”?

foto: Printscreen

"Mislim da ova duboko nesrećna osoba i kao što sam više puta rekla neinteligentna i kvarna, je primer lošeg vaspitanja i nedostatka životne etike i morala i takve ljude treba zaobilaziti u životu i ne treba im davati socijalne mreže niti medijiski prostor jer ovakvim izjavama mogu sutra uticati na neku drugu mladu devojku koja će misliti da je bilo koje nasilje nad ženama opravdano a to može dovesti i do nesrećnog ishoda. U šoku sam da neko može tako da razmišlja i da želi nekom ovako nešto. Da, u šoku sam jer je i sama njena majka pretrpela nasilje i da jedna devojka od 23. godine razmišlja na ovakav način je za svaku osudu jer više nije klinka. I u šoku sam da Luna Đogani priča o karmi. Sramotno i vrlo bezobrazno. Nadeždi želim da se što pre sabere i oporavi, da se kloni muškaraca takvog tipa i da pronađe mir. Naravno, odgovarajuća kazna za nasilje!", rekla je Kija.

foto: Printscreen

Luna je navodne poruke demantova, poručila da za nju nasilje nije marketing nego kazneno daleo, ali se obratila i bivšoj supruzi svog bivšeg dečka.

"Svi znaju koliko sam isticala da sam protiv nasilja. Prepiska je lažirana, a i golim okom se to vidi. Nadežda je meni uvek bila draga iako se nekad više slaženo, a nekad manje. Ja se saosećam sa njom i mnogo mi je žao."

"Što se tiče Kristine mnogo me iznenađuje da osoba koja je i sama kako ona tvrdi, često bila žrtva lažiranja, setimo se nacionalističkih tvitova i njene prepiske sa instagrama gde nagovara ljude da saobotiraju moju pobedu, spremna na ovako nešto. Mnogo mi je žao i jako sam uznemirena da su Kristina i slični spremni da se koriste ovako ozbiljnim i osetljivim stvarima u svrhu marketinga. Da li je to vredno par naslova? Ja na to zaista nisam spremna i zato neću ni da komentarišem njene i slične njoj izjave, nego samo da poželim Nadeždi brzo oporavak," napisala je Đoganijeva.

foto: Printscreen Instagram

Kristina Kockar nije joj ostala dužna, ali ovog puta bez dužeg filozofiranja kratko joj je poručila: "Nemoj stavljati mene u usta ni moje fanove jer su tvoji stavili prepisu. Ne blamiraj se. Pozdrav".

foto: Printscreen Instagram

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.