KIDNAPOVALI SU MI ĆERKU, NE ZNAM GDE JE: Glumica moli javnost da joj pomogne da VRATI DETE! (FOTO)
Glumila je u planetarno popularnoj seriji, Foto: Printscreen Twiter

drama zvezde igre prestola

KIDNAPOVALI SU MI ĆERKU, NE ZNAM GDE JE: Glumica moli javnost da joj pomogne da VRATI DETE! (FOTO)

Išla je na terapije zbog postporođajne depresije

Objavljeno:

Džozefin Gilan koja se proslavila ulogom Marei u popularnoj seriji "Igra prestola" rekla je da je bebu čuvala njena prijateljica, jer je ona morala redovno da ide na terapije zbog postporođajne depresije.

Pre nekoliko dana socijalna služba je sa policijom usred noći pokucala na vrata, odvela bebu i predala je drugoj porodici.

Džozefin je otvorila nalog na stranici "Gofandmi" gde traži pomoć za troškove pravne borbe, piše "Independent".

Ja sam Džozefina Gilijan. Glumila sam u seriji "Igra prestola" i trenutno nisam zaposlena. Pre tri noći Izrael je kidnapovao moju ćerku i predao je drugoj porodici. Nije mi dozvoljeno da je viđam. Ne znam gde je. Nisam uradila ništa loše, niti moji prijatelji koji su je čuvali dok sam išla na terapije", napisala je ona.

Glumica je poreklom iz Velike Britanije, ali preselila se u Izrael prošle godine kad je i rodila ćerku.

Izraelsko ministarstvo za socijalna pitanja je potvrdilo da je beba oduzeta po sudskoj naredbi i da se trenutno druga porodica brine o njoj.

Naš prioritet je dobrobit deteta i pokušavamo da nađemo najbolje rešenje", saopštili su iz ministarstva, ali su odbili da kažu na osnovu kojih optužbi je pokrenut sudski postupak zbog zaštite privatnosti deteta.

Džozefin je glumila u drugoj sezoni planetalno popularne serije i tada je izjavila da ju je ta uloga "spasila od prostitucije".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.