MAJKA MINE VRBAŠKI SE PROSTITUISALA ZA 500 DINARA?! Brutalne OTPUŽBE na račun Ivane Vrbaški!
Ivana Vrbaški, Foto: Printscreen Youtube

DA LI JE MOGUĆE?

MAJKA MINE VRBAŠKI SE PROSTITUISALA ZA 500 DINARA?! Brutalne OTPUŽBE na račun Ivane Vrbaški!

Iako su u medije prvenstveno dospele informacije da se Mina Vrbaški bavila prostitucijom, niko nije mogao da poveruje da je i njena mama prema rečima Tare, obavljala isti posao

Objavljeno:

Drugarica Ane Korać, Tara Simov, odlučila je za "Alo!" da ispriča sve ono što se dugo krilo od javnosti.

Naime, ona se nekoliko godina družila sa Minom Vrbaški, tačnije od njene četrnaeste godine. Često su se nalazile u istom društvu, dok Tara nije shvatila o kakvoj se osobi radi.

foto: Printscreen/ Instagram/ _tarasimov

Iako su u medije prvenstveno dospele informacije da se Mina Vrbaški bavila prostitucijom, niko nije mogao da poveruje da je i njena mama prema rečima Tare, obavljala isti posao.

foto: Printscreen Youtube

- Minina mama Ivana je teško zlo, gora je od njene ćerke. Dok sam se družila sa Minom, nisam mogla da verujem na šta je sve ta žena spremna - ispričala je Tara za "Alo!" i dodala:

foto: Printscreen Instagram

- Kada nisu imale šta da jedu, njena mama nije želela da radi već se prostituisala za novac. Njena tarifa je bila smešna, u tom trenutku davali su joj ko je koliko imao. Jednom se je*ala za 500 dinara, a nekad uzme i malo više, oko 1000. Sve zavisi ko koliko u tom trenutku ima da joj udeli - sa podsmehom je ispričala Tara i naglasila da je Ivana sumnjive radnje skoro pa svakodnevno radila.

- Vi ne možete da zamislite na čega su ličili ti momci, ma ona se kre*ala sa građevincima, toliko o tome. Nije birala, samo da bi zaradila novac preko one stvari. Tužno je to čime se danas bavi jedna majka kao što je to Minina - ispričala je za kraj Simova za "Alo!".

Bonus video

SKANDALČINA! PREKINUT PROGLAM UŽIVO! Nadežda Biljić POGODILA voditelja, a onda POLUPALA celo kupatilo i šminku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.