MINA NE MOŽE DA BUDE SAMO SA JEDNIM DEČKOM! Šokantna ispovest o BURNOM ŽIVOTU, trojkama i KOMBINACIJAMA
Mina Vrbaški, Foto: Printscreen Youtube

ZADRUGA

MINA NE MOŽE DA BUDE SAMO SA JEDNIM DEČKOM! Šokantna ispovest o BURNOM ŽIVOTU, trojkama i KOMBINACIJAMA

Mina Vrbaški otvorila je dušu cimerki Eleonori Miljković i priznala da je imala seks s devojkom, ali u trojci u kojoj je tada bio i njen bivši dečko.

Objavljeno:

Devojke su se na nekoliko sati odvojile u pab i razgovarale o seksualnim fantazijama, a Mina je šokirala svojim priznanjima i burnim seksualnim životom.

"Trojku sa dva muškarca nisam imala. To mi je baš odvratno, na to se u svakom smislu gadim i nikako to ne bih radila, ma šta da se desi. Imala sam seks s devojkom i sa svojim bivšim dečkom", rekla je Mina i iznenadila cimerku.

foto: Printscreen

Nešto kasnije došao je i Eleonorin red da priča o svom seksu, a Minu Vrbaški je zanimalo da li je Eleonora tokom sedmogodišnje veze imala seks s drugim muškarcem.

"Nisam imala seks ni s kim sem sa svojim tadašnjim dečkom. On mi je bio jedini seksualni partner za sve te godine. Bio mi je prva ljubav, prvo sve. Sa sedamnaest godina sam počela tu vezu", priznala je Eleonora.

foto: Printscreen

"Samo se s jednim dečkom je*eš sedam godina? Au! Kakva beda! Pa zamisli da te sedam je*enih godina je*e samo jedan dečko, ma idi. Nema šanse da bih to mogla", glasno je komentarisala Mina kojoj je cimerka objasnila da joj je seks sa bivšim dečkom bio odličan.

"Nisam imala potrebu da ga varam. S tim bivšim mi je seks svih sedam godina bio odličan i nije bilo potrebe da ga menjam" zaključila je Miljkovićeva.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.