ITALIJANSKA OBUĆA PO PRISTUPAČNIM CENAMA: Neka vaša stopala dišu i tokom leta!
Italijanski kvalitet i 100 odsto prirodna koža, dobitna su kombinacija!, Foto: Promo

ne propustite

ITALIJANSKA OBUĆA PO PRISTUPAČNIM CENAMA: Neka vaša stopala dišu i tokom leta!

Italijanski kvalitet i 100 odsto prirodna koža, dobitna su kombinacija!

Objavljeno:

Jedan ste od onih muškaraca koji svake godine postavlja isto pitanje “Koju obuću da nosim ove godine “?

Mučite muku sa odabirom modela i tipa obuće? Različite situacije I prilike nalažu različitu vrstu obuće, stoga svaki muškarac u svom cipelarniku mora da ima različite tipove obuće.

Čini se kako je odabir i sva muka sa obućom laka sve dok ne stigne toplo i sparno vreme, čineći time svaku našu cipelu nepoželjnom I suvišnom. Stopala u cipelama počinju da se znoje, postaju vruće, a svi oni koji su zbog posla prinuđeni da nose elegantne cipele počinju da ih preziru. Zbog toga smo odlučili da vam predstavimo savršene cipele za leto koje ćete sa uživanjem nositi svakog dana. Italijanski kvalitet i 100 odsto prirodna koža, dobitna su kombinacija!

Gierrepi 020 Monk zanimljiv je model od sto odsto prirodne kože. Jedan je od modela koji će definitivno da obeleži proleće/leto 2019. godine. Ukrašen je sa dva kajišića, a na gornjem središnjem delu je šupljikav. Dostupne su u smeđoj, teget i crnoj boji, a možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502 radnim danima po ceni od 6.990 rsd.

Cipele
Cipele foto: Promo
Cipele
Cipele foto: Promo
Cipele
Cipele foto: Promo

Ukoliko ste ljubitelj nešto klasičnijeg modela, onda je Paolo Galli 4080 pravi odabir za vas. Lagane, od sto odsto prirodne kože i na pertlanje. Bez obzira na to što su potpuno zatvorene nećete imati problem da ih nosite leti. Dostupne su u dve boje – teget i smeđoj. Možete da ih poručite OVDE po ceni od 7.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502.

Cipele
Cipele foto: Promo
Cipele
Cipele foto: Promo

Ako vaš način odevanja nije uslovljen poslom koji obavljate, odnosno ukoliko niste primorani da svakodnevno nosite odela, onda biste mogli da se odlučite za mokasine od sto odsto prirodne kože - Landucci 2000. Lagane, jednostavne, udobne, omogući će vam da izgledate lepo i moderno, a da opet nemate muku sa žuljevima, pregrevanjem stopala tokom leta. Dostupne su u crnoj, smeđoj i zelenoj boji, a njihova cena je 4.990 rsd. Možete da ih poručite OVDE ili na broj telefona 011/4420-502.

Mokasine
Mokasine foto: Promo
Mokasine
Mokasine foto: Promo
Mokasine
Mokasine foto: Promo

Za one nešto opuštenije varijante, tokom leta, biće vam potrebne i patike. Ove sezone nose se “futuristički modeli“. Stoga razmislite o modelu R21 Day 1. Dostupan je u tri različite kombinacije boja – zelenoj, narandžastoj i beloj ili plavo-beloj li crvenoj, plavoj, beloj. Možete da ih poručite OVDE za samo 6.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 svakim radnim danom.

Patike
Patike foto: Promo
Patike
Patike foto: Promo
Patike
Patike foto: Promo

Madrid SB 30 12 – 208 model je koji odiše sportskom elegancijom. Ovaj model izrađen je od “lakovane kože“, što ih čini posebnim. Takođe, jedan je od modela koji je osvojio mnoge obožavaoce cipela. Možete da ih poručite OVDE po ceni od 5.990 rsd ili na broj telefona 011/4420-502 svakim radnim danom.

Cipele
Cipele foto: Promo

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenama pronaći ćete pritiskom OVDE.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.