ŠOK-TVRDNJA ALEKSANDRE SUBOTIĆ: David ne može da ima decu! Spermatozoidi mu ne rade!
Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Printscreen

au!

ŠOK-TVRDNJA ALEKSANDRE SUBOTIĆ: David ne može da ima decu! Spermatozoidi mu ne rade!

Kad ju je bivši napao zbog njene genetike, ona mu zpušila usta

Objavljeno:

Aleksandra Subotić preksinoć je otkrila da njen bivši verenik David Dragojević nije sposoban da napravi bebu jer ima usporene spermatozoide, prenose beogradski mediji.

Rasprava između bivšeg para obeležila je prethodno veče, a pregršt novih informacija su izneli jedno o drugom.

Subotićeva je priznala kako su ona i Dragojević planirali porodicu, te da je on želeo da joj napravi bebu, ali da im to baš i nije polazilo za rukom. Kako je on to sve oštro demantovao, ona je, na iznenađenje svih, priznala kako David ima spore spermatozoide, pa zbog toga nisu uspeli u tome.

foto: Printscreen

David: Ja sam njoj rekao da želim da se ostvarim kao roditelj do 35. godine ,a ona je rekla kako je njoj to kasno. Meni nije padalo na pamet da sa njom pravim dete. Hvala Bogu pa sam Subotiće skinuo sa vrata, oni imaju užasnu genetiku. Pogledajte Ljubu, izgleda kao Mortal Kombat.

Aleksandra: Kako lažeš. Ti si te kako hteo bebu, ali nisi bio sposoban da je napraviš. On ima problem kada je pravljenje dece u pitanju. Pravio je dete sa mnom. David je operisan kao klinac, imao je usporene spermatozoide. Stavili su mu neku cevčicu kada je bio dečak. Išao je sa mnom kod doktora. Išli smo zajedno. Hvala, prijatno.

BONUS VIDEO:

OVAKO PARKIRAJU AUTOMOBILE U ARGENTINI! Nagradno pitanje glasi- kako im to polazi za rukom? (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.