ŽENE OBLEĆU OKO ALEKSE, A SADA JE NJEGOVA DEVOJKA ODLUČILA DA PROGOVORI: Mina OTVORENO o VEZI sa Savićem! (FOTO)
Aleksa i Mina, Foto: preentscreen instagram

pruža podršku!

ŽENE OBLEĆU OKO ALEKSE, A SADA JE NJEGOVA DEVOJKA ODLUČILA DA PROGOVORI: Mina OTVORENO o VEZI sa Savićem! (FOTO)

Veoma joj nedostaje

Objavljeno:

Pinkova zvezda Aleksa Savić privukao je veliku pažnju učešćem u istoimenom muzičkom takmičenju, a gledaoci sada imaju priliku da ga gledaju svakog dana u najpopularnijem rijaliti programu na ovim prostorima, "Zadruzi".

Svojim stasom i glasom okupirao je pažnju zadrugarki, a portal Pink.rs stupio je u kontakt sa njegovom dugogodišnjom devojkom Minom kako bismo saznali šta o svemu tome ona misli.

#M❤️

A post shared by Aleksa Savic (@savicaleksa) on

Na samom početku razgovora, Mina nam je otkrila da je prezadovoljna kako se Aleksa predstavio u "Zadruzi":

Ja sam prezadovoljna, on se zaista pokazao onakvim kakav jeste. Videla sam da ga napadaju da se folira, da glumi finoću, ali on zaista jeste takav, ne folira se i ne dozvoljava nikome da ga provocira", rekla je Mina i osvrnula se na njegove rasprave sa Natašom Moskvom:

Nataša je, ničim izazvana, pokušala da ga isprovocira ali joj nije uspelo. Ona je sama rekla da je tog dana neraspoložena, pa joj je on dobro došao da se svađa, tražila je sukob. Međutim, kada je videla da on ne pada na njene provokacije, odustala je, pa je i sama počela da igra i peva sa njim, a onda mu rekla da će se svađati kad bude jela. Ne može njega niko da isprovocira", iskrena je bila Mina.

#M❤️

A post shared by Aleksa Savic (@savicaleksa) on

S obzirom na to da je Aleksa svojim izgledom privukao veliku pažnju devojaka u "Zadruzi", pitali smo Minu da li joj to smeta i da li misli da će on možda pasti na udvaranja:

Meni, kao njegovoj devojci, imponuje to. Ali njega to ne zanima, iako je meni simpatično i slatko, znam da on neće ništa uraditi, to je i objasnio svima, da ništa ne može tamo da se desi što bi pokvarilo našu vezu. Oboje znamo koliko jedno drugom značimo i ja znam da on nikad ne bi prokockao ono što imamo, našu vezu, za pet minuta strasti ili pet minuta slave. On nije taj tip i to se sigurno neće desiti", zaključila je Mina.

Raj ???#vacation #M?

A post shared by Aleksa Savic (@savicaleksa) on

Bonus video

TRESLA SE JORGAN PLANINA: Stanija i Vladimir neće stati dok ne slome KREVET! ŽESTOKA AKCIJA POSLE SVAĐE (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.