NOVI RIJALITI POKRET : Bili su na korak do DNA, a onda je usledio PREOKRET! (FOTO)
Parovi, Foto: preenrscreen

IMAJU STRATEGIJU!

NOVI RIJALITI POKRET : Bili su na korak do DNA, a onda je usledio PREOKRET! (FOTO)

Žele da izdominiraju

Objavljeno:

Jelena Ilić bila je predsednica stranke ,,Nesvrstanih", te je tim povodom započela svoj govor.

- Poštovani građani vile Parova dobrodošli na samit ,,Nesvrstanih Parova", pod parolom ,,Lepo, lepše, liberalno" - započela je, a zatim i dodala:

- U početku smo bili samo jedan mali pokret, međutim, kako je broj naših članova i pristalica povećao, odlučili smo da se na ove izbore pojavimo kao politička partija. -

A potom je Jelena predstavila poznate ličnosti kao što su muzičar Baki B3, internet senzacija, Ivana Žizela, kao i poznati konobar Medo Brundo, a zatim je popularni denser predstavio svoju tezu u kojoj je naglasio da će pomoći napuštenoj deci.

Zatim, ministarstvo kiča i šunda, ispred kojeg je govorila Nensi, izjavila je:

Nensi
Nensi foto: preenrscreen

- Ja ću se pobrinuti za vaš izgled. Nećete morati ništa da radite, da raspremate, niti da sređujete - a zatim je i Ivan Marinković ispred ministarstva rekao sledeće:

- Samo da kažem, da se vraćam upravo iz Kopašnice, tamo mi je trenutno kampanja koju vodim, nisam stigao da se presvučem. Ja se zalažem protiv bele kuge i nataliteta Parova.

Znači, zalažem se da više kamera ugase, kako bi Parovčani mogli da razmene iskustva sa sobom. Pa ko bode ubode, to je moj program - potom je Medo Brundo ispred ministarstva za rasturanje brakova i veza izjavio:

- Dragi gledaoci moje mišljenje o ministarstvu o rasturanju veza i brakova je da treba menjati nešto što ne ide i boritii za svoja prava i svoju sreću. I pokušati sve, po svaku cenu, pa makar rasturiti nečiju vezu ili brak - izjavio je Meda.

Nakon izloženog programa, Vojislav Šešelj je dao svoj sud kao i o prethodnim strankama, da je veoma originalna, kao i da mogu vrlo lako parirati velikim strankama van rijalitija.

Bonus video

S NADEŽDOM PROŠAO SITO I REŠETO, IMALI SEKS PRED KAMERAMA, VERIDBU... A U REBEKU SE ZALJUBIO: Miki pati za fatalnom crnkom! Mora da je se kloni, evo zašto! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.