BELS DOŽIVELA NERVNI SLOM: Ti si mene IZDALA, sram te bilo! Slađa ima još jednu ćerku?!
Foto: Printscreen

otkrivena istina

BELS DOŽIVELA NERVNI SLOM: Ti si mene IZDALA, sram te bilo! Slađa ima još jednu ćerku?!

Slađa je izjavila da na Coku gleda kao na svoju ćerku

Objavljeno: 16:28h

Bels doživela nervni slom, nakon što je videla sa kim se Slađa druži.

Tokom nedeljnog ručka sa ,,Parovima" voditeljka Anđela saopštila je da je Aleksandra Coka Tasić od Izabelina majke Slađe tražila roditeljski savet, što je kod Bels izazvalo gađenje i frustracije.

- Alo, ti si ovime pljunula na mene, sram te bilo - vikala je Bels na svoju mamu, zbog toga što je Coka devojka njenog bivšeg dečka, Nikole Lakića.

Slađa je izjavila da na Coku gleda kao na svoju ćerku, te je rekla:

foto: Printscreen

- Ja njih dvoje gledam kao na svoju decu - izjavila je Slađa, a zatim je dodala - Dobro, Izabela ti jesi moja biološka ćerka - dodala je nakon što je Bels prevrtala očima, negodovajući šta je njena majka uradila.

- Kada budeš bila majka i kad budeš ne budeš imala taj osećaj nećeš znati - a zatim je i Slađa poludela, zbog Izabelinog ponašanja, jer ju je non stop prekidala, te je i ona povisila ton na nju:

- Nemoj da me prekidaš više, ima da me slušaš, jer je to tvoja obaveza, da li ti je jasno više - te su ostali takmičari počeli da tapšu, jer po prvi put majka je odreagovala na ćerkino nepoštovanje.

- Ja sam šokirana tvojim ponašanjem, ti si mene faktički izdala. Ti nemaš još jednu ćerku, imaš samo mene, neću da čujem ovo - vikala je Bele histerično po vili.

Bonus video:

MACA NEDOSTAJE BORI SANTANI, ALEKSA BI BIO SA MAJOM: Miljana uspela da navede zadrugare da progovore o svojim simpatijama! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.