DA PUKNE OD LJUBOMORE: Lakić BACIO OKO na Benjinu BIVŠU ŽENU! Uvedite je da se i ja  igram! (FOTO)
Foto: Printscreen

totalna zabuna

DA PUKNE OD LJUBOMORE: Lakić BACIO OKO na Benjinu BIVŠU ŽENU! Uvedite je da se i ja igram! (FOTO)

Do rasprave je došlo pošto je Lakić izjavio da bi voleo da u vilu "Parova" uđe Benjaminova bivša supruga

Objavljeno:

Nikola Lakić povređen je načinom na koji se Benjamin Spahović igra sa njegovom bivšom devojkom, Izabelom Alijoski.

Naime, Benjamin se ponovo smuvao sa Bels, nakon vrele i strastvene akcije u tuš kabini, usledilo je da u Nikoli proradi ljubomora, iako je on sada, kako kaže u srećnoj vezi sa Aleksandrom Tasić Cokom.

Lakić i Benjamin
Lakić i Benjamin foto: Printscreen

Najpre, do rasprave je došlo pošto je Lakić izjavio da bi voleo da uđe Benjaminova bivša supruga, Aleksandra, jer mu se sviđa i da bi voleo da sa njom proba ljubavnu romansu.

- Lakiću, ti si izjavio da bi voleo da u ,,Parove" uđe Benjaminova žena i da ti se ona sviđa, da li je to istina - upitala ga je voditeljka Anđela.

-Kad je ovde svako sa svakim, ovde se svi igraju, ajde uvedite je da se i ja igram. Zašto Aleksandra ne bi bila malo sa jednim, pa sa drugim, kao Ilijana. Meni se njegova žena sviđa, ajde da se malo igramo, da ovaj rijaliti dignemo da jedan viši nivo - bio je ozbiljan Nikola, a zatim ga je voditeljka pitala šta se dešava sa Cokom, pa je Lakić izjavio:

Benja i Bels
Benja i Bels foto: Printscreen

- Sve je ovo bila šala, Coka jeste moja devojka, ali ono što hoću da kažem jeste to mene vređa to što su ovde 80% devojke koje se tako vežu za momke koji nazivaju sebe krimosima, a pokušavaju samo da skinu Gasttozza, ali znajte da je on jedan, ne može niko da bude kao Nenad - povređeno je govorio Nikola.

Bonus video:

SCENE IZ KREVETA: Najzaljubljeniji par u Zadruzi JEDVA DOČAKAO da se osame! Stanija se naježila čim je Vladimir dodirnuo! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.