VEZA LAKIĆA I COKE STAVLJENA NA TEST: Nikola POLUDEO zbog Elvina! Ljubomoran sam kao PAS!
Foto: preenscreen

priznao

VEZA LAKIĆA I COKE STAVLJENA NA TEST: Nikola POLUDEO zbog Elvina! Ljubomoran sam kao PAS!

Coka je pokušala da se opravda

Objavljeno: 16:20h

Nikola Lakić priznao je pred svima da je ljubomoran na Elvina Kadrića.

Naime, tokom prošle epizode ,,Seksovizije" Elvin pozvao je Aleksandru Coku Tasić da učestvuje u emisiji, što se nije uopšte svidelo Nikoli Lakiću, sa kim je plavokosa takmičarka u vezi.

Elvin Kadrić
Elvin Kadrić foto: Printscreen

- Ona je meni rekla da neće da ide nigde bez mene, pa ni da učestvuje u tim pitanjima, dok je on voditelj. Šta ona ima da sedi tu pored njega - žustro je izjavio Lakić.

Međutim, Coka je pokušala da se opravda, pa je htela da objasni šta se zapravo desilo:

- Išla sam da se istuširam, prolazila sam tu, bila su dva pitanja, odgovrila sam, onda me je Elvin pitao da sednem pored njega, ali nisam htela i otišla sam da spavam sa Lakićem.

Ali joj to nije uspelo, nije joj pošlo za rukom da se opravda, pa je Lakić iskreno rekao:

Coka
Coka foto: Printscreen

- Ljubomoran sam na sve i svakoga, jer šta ona ima da sedi sa Elvin, a dobro zna da mi smeta kada priča sa njim, kada ja nisam tu. Iskreno, ljubomoran sam kao pas na Kadru. Jer meni priča da neće da ide sa njim u emisiju, da je čekam u krevetu, ja odem u krevet, ona ode i druži se sa njim. Treba da je bude sramota zbog toga.

Jedno je sigurno, da je Nikolino pravo lice napokon izašlo na videlo, pošto je pozvao i Benjaminovu ženu u krevet, zbog ljubomore jer je imao vrelu akciju sa Bels, inače Lakićevom bivšom devojkom, ali i sada je jasno pokazao prave znake ljubomore na sve takmičare u vili.

Bonus video:

LUNA NE ZNA DA SU KIJA I SLOBA ZAJEDNO NASTUPALI, ALI IH JE OCRNILA: Ona ga pljuje gde stigne, a on sve najlepše! Moji roditelji su mu činili, a nisu dobili ni HVALA! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Happy.tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.