GAGI I ANABELA RADE ZA MENE: Zorica Marković iznela ZAPANJUJUĆE detalje odnosa s Đoganijevima! Leteće perje!
Foto: Printscreen Youtube

ŽESTOKO

GAGI I ANABELA RADE ZA MENE: Zorica Marković iznela ZAPANJUJUĆE detalje odnosa s Đoganijevima! Leteće perje!

Prvo su Zorica i Lepi Mića počeli da se svađaju sa Mirkom Gavrićem, koji je Lunin prijatelj a takođe će biti deo druge sezone rijalitija

Objavljeno:

Sinoćna emisija Zadruga - Narod pita prošla je veoma burno. Zorica Marković kao i uvek bez dlake na jeziku otkrila je mnogo, pa čak je zapretila i Anabeli i Gagiju.

Naime, prvo su Zorica i Lepi Mića počeli da se svađaju sa Mirkom Gavrićem, koji je Lunin prijatelj a takođe će biti deo druge sezone rijalitija. On nije ostao dužan Zorici, koja ga je ranije vređala zbog navodnog seksualnog opredeljenja.

Gagijeva i naabelina ćerka Luna ulazi ponovo u Zadrugu
Gagijeva i naabelina ćerka Luna ulazi ponovo u Zadrugu foto: Dragana Udovičić

A kasnije se obrušila i na Lunine roditelje, Anabelu i Gagija. Mirko je veoma dobar prijatelj sa Đoganijevom, pa sinoćna svađa u studiju već pokazuje da će u drugoj sezoni rijalitija Zadruga biti klanova koji će međusobno ratovati.

- Koliko je to morbidno da on spominje mrtvog oca, kog ja nisam ni poznavala. To je tako jadno i smešno, ali nema veze. Ne pada mi na pamet da raspravljam sa njim, cela ta banda, Gagi, Anabela i on, radi za mene, sve će platiti - rekla je Zorica osvrnuvši se na ranije Gavrićeve izjave o njoj i njegovom ocu.

Bonus video

VOJKE UHVATIO SARU ZA BUJNE GRUDI I NE PUŠTA: Imali su seks pred kamerama, a ovako se provode na Korčuli!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.