ŽENA MU JE SAMO PARAVAN: Miljana Kulić se uključila UŽIVO u program i otkrila s kojim MUŠKARCEM je Mirko Gavrić opštio! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

PALO RASKRINKAVANJE

ŽENA MU JE SAMO PARAVAN: Miljana Kulić se uključila UŽIVO u program i otkrila s kojim MUŠKARCEM je Mirko Gavrić opštio! (VIDEO)

Sudeći po onom sinoć u Zadruzi se zaista sprema ludilo

Objavljeno:

Voditelj Ognjen Nestorović je u emisiji Zadruga - Narod pita ugostio neke od najaktuelnijih bivših učesnika Zadruge, Lepog Miću i Zoricu Marković, a sinoć je otkriveno da će oni biti učesnici i druge sezone Zadruge. Međutim, ono što je zasigurno šokiralo sve jeste uključenje novog takmičara Zadruge 2, Mirka Gavrića u uživo program.

U toku noći došlo je do niza žestokih konflikta između njih, a onda je usledilo veliko iznenađenje, a to je uključenje Miljane Kulić, koja je imala želju da žestoko odbrusi Gavriću, koji ju je na sve moguće načine vređao po društvenim mrežama.

Miljana Kulić se takođe uključila uživo u program
Miljana Kulić se takođe uključila uživo u program foto: Printscreen Youtube

- Ognjene, meni je mnogo žao što ste isključili ovu "haljinicu boje lila" i što ne mogu da vodim dijalog sa njim, ali biće prilike, 11 meseci u Zadruzi nije malo. Ja ne mogu da verujem da je ova osoba toliko kontrodiktorna. On je na Instagramu prozivao i Zoricu i Lepog Miću i mene, a sada ne stoji iza svojih reči, znači, jedan ljigavac, dupljak, kontrodiktorna osoba, on je u roku od dva sata promenio svoje mišljenje i uvlači se Mići u zadnjicu, ali Mića nije ni homoseksualac, ni biseksualac, dok je ovaj obična pede*čina, tako da, ja bih mu poručila: Mirko, mali vraže, ja te j****, a Mića mi pomaže. Mirko, duh si pravi, samo ti je k**** u glavi. Mićo, ti si pravi drug, uvali Mirku dug. Mirko, ti si dobar drug, po*ušiš Mići dug. On to obožava, tako da ja ne znam. Ja ako nešto napišem na Instagramu, ja ću to i u emisiji i van nje da kažem. Mislim da će haljinica boje lila brzo da se ugasi - rekla je Miljana.

Sudeći po onom sinoć u Zadruzi se zaista sprema ludilo
Sudeći po onom sinoć u Zadruzi se zaista sprema ludilo foto: Printscreen Dailymotion

S obzirom na to da je Kulićeva bez dlake na jeziku iznela sav prljav veš o ovom novom učesniku, voditelj je bio podstaknut da je upravo zbog tog odgovora upita šta je razlog njene ljutnje, a ona je, pored toga, tvrdila da se Mirko predstavlja kao oženjeni muškarac isključivo zbog svoje karijere i da bi sakrio svoje opredeljenje, a onda izjavila da je upravo on imao odnose sa poznatim pevačem Slobodanom Radanovićem.

- Ja sam čula da je on mene ogovarao i pisao svašta po Instagramu za mene, a mogu da kažem da je ta žena koju je predstavio samo paravan, jer se oženio samo noć posle kada je sa Slobodanom Radanovićem se*sualno opštio, da ne bi pukla bruka zbog njegove karijere. Nema veze, sve će se to u rijalitiju saznati, pravda je spora, ali dostižna. Kad tad će se ovo saznati - ispričala je Kulićeva.

Pogledajte kakve je sve uvrede Miljana izrekla na Mirkov račun:

Bonus video

KARLEUŠA POKAZALA BOMBASTIČNU GUZU U MALENOM BIKINIJU: Jelena se vraća se u Srbiju, a poručila je samo JEDNO!

<

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.