ZADRUGA 2 JE VEĆ POČELA?! Psovke i uvrede koje su budući učesnici uputili jedni drugima UŽIVO u programu zaista nisu za naslov!
Foto: Printscreen Youtube

ŽESTOKA PREPIRKA

ZADRUGA 2 JE VEĆ POČELA?! Psovke i uvrede koje su budući učesnici uputili jedni drugima UŽIVO u programu zaista nisu za naslov!

Kada je Gavrić dodao da Zoricu poznaje 20 godina, ona se obrušila na njega

Objavljeno:

Rijaliti Zadruga 2 još nije ni počela, a nezapamćena svađa je obeležila emisiju Narod pita, u kojoj su gostovali učesnici nove sezone, Zorica Marković i Lepi Mića, dok je sa njima Mirko Gavrić diskutovao putem video uključenja.

Naime, nekadašnji zadrugari su isprozivali novog učesnika budući da je loše govorio o njima u medijima, uz salvu psovki, ali je Mirko spustio loptu, te je poručio pevaču:

Lepi Mića je učestvovao u tome
Lepi Mića je učestvovao u tome foto: Printscreen Youtube

- Meni fali očinska figura u životu jer sam ostao bez oca sa nepunih deset godina, tako da kada god vidim odraslog muškarca poput vas, ja u njemu pronađem nekoga ko može da mi daje savete. Ja vas poštujem, a ako ste dobro pročitali moju izjavu, videli ste da sam vas nazvao gospodinom sa visokim koeficijentom inteligencije, a to nije bilo uvredljivo, verujte - istakao je Mirko, zbog čega je Mića dodao da će biti prilike da se upoznaju.

Međutim, kada je Gavrić dodao da Zoricu poznaje 20 godina, ona se obrušila na njega uz konstataciju da ga uopšte ne poznaje.

- Ne nasedam ja na te fore i fazone. Sa dotičnim neću da razgovaram jer će to moj advokat da učini umesto mene!

Zorica se obrušila na Mirka
Zorica se obrušila na Mirka foto: Printscreen Youtube

To je podstaklo Mirka da ispriča drugu stranu priče.

- Zorice, mi smo bili prijatelji dok ti to prijateljstvo nisi zloupotrebila. Nazivala si me pušačem da ne kažem čega, i šta sve ne. Kao pevača vas poštujem i za to imate naklon do poda, ali da ste mi prijatelj pozvali biste me pre ulaska u Zadrugu i pitali da li su istina stvari koje ste izneli pred kamerama. Prve noći u Zadruzi ste ispričali Saški Karan kako Slobodan Radanović ne izbija iz moje kuće, a vi sami u mojoj kući nikada niste bili. Zatim ste rekli da ste vlastitim očima na mojoj svadbi videli kako kujem plan za rijaliti, a moja svadba je bila pre tri godine, dok je ideja o Zadruzi začeta više od godinu dana kasnije. Na moju svadbu, uostalom, niste bili pozvani niti ste uopšte na njoj bili - ispričao je u jednom dahu Gavrić.

Bonus video

ANDRIJA MILOŠEVIĆ SA DEVOJKOM NA VENČANJU: Poznati par uživa na Jamajci, a pogledajte kakvu je promenu napravio glumac!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.