ISPLIVALE FILIPOVE PORUKE KIJI: Prvo ju je ispljuvao u Jutarnjem, a sada ona BRUTALNO UZVRATILA, ostaćete u šoku kada vidite šta joj je sve slao! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

kOGA ON to FOLIRA ?!

ISPLIVALE FILIPOVE PORUKE KIJI: Prvo ju je ispljuvao u Jutarnjem, a sada ona BRUTALNO UZVRATILA, ostaćete u šoku kada vidite šta joj je sve slao! (FOTO)

Pisao joj da je lud za njom

Objavljeno:

Nakon što je Filip Đukić pre nekoliko dana u jutarnjem programu kod Dee i Sarape ponovo izneo niz neistina o odnosu sa Kijom Kockar, pobednica "Zadruge" rešila je da reaguje. Kija je otkrila pravu istinu, a u prilog tome je iznela i dokaze.

Filip se družio sa Kristinom do, kako je voditeljka navela, "momenta s toaletom". On je u jutarnjem programu rekao da je spavao sa Kijom a potom dodao : "Hteo sam da budem džentlmen... na kraj pameti mi nije bilo da su to montažni zidovi. Mislim, ko razmišlja o tome u tom trenutku?"

Đukić je izjavio da nije u kontaktu s Kijom, a Kockareva je rešila da reaguje zbog neistina koje je Filip izneo na njen račun.

Želim da pokažem koliko je daleko spreman da ide, jer da nije mene nikad ga ne bi ni pozvali u taj Jutarnji program", poručila je Kija na svom Instagramu i objavila poruke koje joj je Filip slao.

Kija piše o Filipu
Kija piše o Filipu foto: preentscreen instagram
Kija i Filip - prepiska
Kija i Filip - prepiskafoto: preentscreen instagram

Moli je da se vide:

Prepiska Kija i Filip
Prepiska Kija i Filip foto: preentsreen/ instagram/
Nastavak prepiske
Nastavak prepiske foto: preentsreen/ instagram/

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.