NE DAO TI BOG DA SE ZAMERIŠ KRUNIĆKI! Popisali smo sve njene BIVŠE DRUGARICE koje je BLATILA u medijima! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Nebojša Mandić, Printscreen Youtube

O ČEMU SE RADI?

NE DAO TI BOG DA SE ZAMERIŠ KRUNIĆKI! Popisali smo sve njene BIVŠE DRUGARICE koje je BLATILA u medijima! (FOTO)

Ovih dana glavna je tema Jelenin sukob s pobednicom Zadruge, Kristinom Kijom Kockar

Objavljeno:

Jelena Krunić je jedna od najkontroverznijih javnih ličnosti na ovim prostorima. Njen lik i delo uglavnom vezujemo za učešće u različitim rijaliti formatima. Učestvovala je na Farmi, u Parovima i u Zadruzi i svaki rijaliti je obeležila na sebi svojstven način.

Ovih dana glavna je tema Jelenin sukob s pobednicom Zadruge, Kristinom Kijom Kockar. Tačnije, profesionalna igračica je, reklo bi se, ničim izazvana počela da iznosi raznorazne optužbe na račun svoje nekadašnje rijaliti drugarice - od toga da je obmanjivala narod kako bi glasao za nju, do toga da je počela da iznosi u javnost navodne prepiske Kije Kockar i javnosti nepoznatih muškaraca.

Jelena Krunić i Kija Kockar
Jelena Krunić i Kija Kockar foto: Printscreen Youtube

Šta je ono što Krunićku navodi na to da kad s nekim prestane da se druži počne da iznosi "prljav veš" druge strane?

Slede svi sukobi Jelene Krunić koji su u njoj izazvali gnev do te mere da javno blati svoje nekadašnje prijatelje.

Anđela Veštica

Anđela Veštica
Anđela Veštica foto: Printscreen Youtube

Njih dve su zaratile zbog Vlade Matovića, bivšeg člana grupe Elitni odredi, s kojim je Krunićeva godinama bila u vezi. Naime, ona je saznala da je Veštica, odmah nakon njihovog raskida, otrčala kod pevača. Kad je igračica za to saznala, provukla je kroz šake najbolju drugaricu i zauvek završila s njihovim prijateljstvom. A šamaranje je palo na jednom poznatom beogradskom splavu.

Vlada Matović
Vlada Matović foto: Printscreen

- Tačno je da sam prebila Vešticu. Opet bih je izudarala, ali nikako da je sretnem. Volela bih da je vidim na Farmi. Nije Vlada jedini razlog zbog kojeg sam je tukla. On je bio samo kap koja je prelila čašu. Anđela me je baš razočarala, a bile smo najbolje drugarice. Živela je kod mene, stalno sam joj pomagala. Iako je bila upućena u moju vezu s Vladom, s njim se viđala meni iza leđa. Čim smo nas dvoje raskinuli, ona je brže-bolje otišla kod njega i našla mu se kao „uteha“. Kad sam to saznala, htela sam da je pozovem kod sebe u stan, ali sam odustala, pa sam čekala da mi neko javi da je ona u gradu, i to se i desilo - izjavila je Jelena pre tri godine, kada se ovaj sukob dogodio.

Tamara Đurić

Jelena Krunić i Tamara Đurić
Jelena Krunić i Tamara Đurić foto: Printscreen Youtube

Krunićeva je bila bliska i sa starletom Tamarom Đurić i njih dve su jedno vreme bile nerazdvojne. Ipak, njihov odnos je naprasno zahladneo, mada rijaliti zvezda nije u javnosti prozivala sovju bivšu drugaricu. Čak je nije ni spominjala, iako je u jednom od svojih videa spomenula u kontekstu da se slaže s njenim mišljenjem koje je izrekla za Kiju Kockar.

Dalila Dragojević

Jelena Krunić i Dalila Mujić
Jelena Krunić i Dalila Mujić foto: Printscreen Youtube

Dalila i Jelena Krunić takođe su rijaliti prijateljice, koje su u nekom trenutku "smrtno" zaratile, čak toliko da je Krunićeva podnela tužbu protiv svoje bivše drugarice jer smatra da je ugrozila njen ugled.

Njihovo prijateljstvo je toliko bilo veliko da je Dalila svojevremeno veoma teško podnela Krunićkino izbacivanje iz Parova, te je neutešno plakala i bacala se po podu.

Mina Vrbaški

Mina Vrbaški i Jelena Krunić
Mina Vrbaški i Jelena Krunić foto: Printscreen Youtube

Kada su se srele u rijalitiju Zadruga, Mina i Jelena otkrile su da se poznaju iz spoljnog sveta, a igračica je više puta tokom rijalitija zapretila da će otkriti tajnu koju zna o maloletnici, kao i da je reč o situaciji koja se dogodila kada su zajedno bile u Čačku.

S obzirom na to da je uzrok njihovog sukoba u Zadruzi bio Nemanja Đerić Đekson, Krunićka je iz osvete javnosti otkrila "mračnu tajnu" Mine Vrbaški izjavivši:

Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški
Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški foto: Printscreen Youtube

- Minu sam prvi put videla pre godinu i po dana. Prijateljica me je vozila u Čačak kod roditelja, pa je povela i nju. Nas dve smo htele da ostanemo, a Mini se žurilo da se vrati u Beograd jer je trebala sa Sorajom da ide na neku žurku. Nije imala para za taksi od Čačka do Beograda, pa se kre*nula sa trojicom da bi joj dali 4000 dinara. Nije imala grupnjak sa tim mojim drugovima, nego su se ređali jedan po jedan u roku od sat i po vremena.

Jelena Krunić i Nemanja Đerić Đekson
Jelena Krunić i Nemanja Đerić Đekson foto: Printscreen Youtube

Zašto Krunićka toliko teško podnosi prekide prijateljstva da se to na kraju manifestuje javnim vređanjem i blaćenjem, ostaje nepoznanica, ali to se može shvatiti i kao upozorenje njenim sadašnjim, a i budućim prijateljima: Ne zamerajte se Jeleni Krunić.

Bonus video

ESPRESO HELIJUM: Matora i Sanja načisto podetinjile

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.