BRODOVI, GONDOLE I BAROKNI STIL: Otkrivamo kako će izgledati Zadruga 2! Ljudi, ovo je ludilo mozga! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

ČEKAMO SEPTEMBAR

BRODOVI, GONDOLE I BAROKNI STIL: Otkrivamo kako će izgledati Zadruga 2! Ljudi, ovo je ludilo mozga! (FOTO) (VIDEO)

Pošto su pripreme uveliko u toku, procurela je fotografija koja nagoveštava kako će izgledati gigantski projekat koji je najavljen

Objavljeno:

Nešto više od mesec dana je prošlo od kako se završila prva sezona rijalitija Zadruga, a pripreme druge sezone uveliko teku.

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, najavio je grandiozniji projekat od onog na šta smo navikli gledajući Zadrugu 1:

♥️?♥️#moj#pavaroti#❣️

A post shared by Milica Mi (@milica.mitrovic.pink) on

- Zadruga dva će biti šest puta veća, biće mnogo veća, mnogo širi projekat. Već šest meseci je spremamo, to će sve zajedno biti renesansni barok sa puno brodova, sa gondolama, sa svim onim što obeležava grad kao što je Venecija. Svi znamo da će to biti u septembru - istakao je.

S obzirom na to da je Venecija glavna inspiracija za izgled nove Zadruge, Mitrović je otputovao tamo ne bi li sve izgledalo što verodostojnije.

Ovako će izgledati Zadruga 2
Ovako će izgledati Zadruga 2 foto: Printscreen Instagram

Pošto su pripreme uveliko u toku, procurela je fotografija koja nagoveštava kako će izgledati gigantski projekat koji je najavljen.

Da li ćete gledati Zadrugu 2?

Bonus video

PEVAČICA OTIŠLA POD IGLU PA SE POHVALILA NOVIM MASTILOM: Katarina Živković se odlučila za novu tetovažu! Fanovi jedva čekaju da je vide!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.