LUNA U POTPUNOM EMOTIVNOM RASTROJSTVU: Grcala u suzama i naglas čitala Slobina ljubavna pisma (VIDEO)
Foto: Printscreen Dailymotion

TEŠKO JOJ JE

LUNA U POTPUNOM EMOTIVNOM RASTROJSTVU: Grcala u suzama i naglas čitala Slobina ljubavna pisma (VIDEO)

Pisma je uzimala redom i čitala ih, nije mogla da se obuzda

Objavljeno:

Luna Đogani i Sloba Radanović su se ponovo posvađali nakon snimaka koje je produkcija pustila zadrugarima. Blogerka je pevaču rekla da je loš čovek, iako tako ne misli, a čitava situacija dovela ju je do suza. U sobi za izolaciju čitala je sa Nadeždom Biljić njegova ljubavna pisma, kajala se i plakala kao kiša.

- Dođu tako dani kada ti u životu loše krene, kada se mučiš, teško ti je, tražiš izlaz. Kada mi je bilo mnogo teško i kada sam bio bez volje i bio razočaran u život ti si bila moj izlaz. Svaki otkucaj srca, svaka aritmija, svaka glavobolja i sve druge nedaće bile su vredne ovoga što ti i ja sada imamo. Neću dozvoliti da ovo ikada nestane. Šta god da se dogodi, ti i ja odavde izlazimo kao pobednici.

Luna je ćitala Slobina ljubavna pisma i grcala u suzama
Luna je ćitala Slobina ljubavna pisma i grcala u suzama foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Naša nagrada je naš zajednički život i naša iskrena ljubav. Zahvalan sam Bogu za svaki trnutak koji ću provesti sa tobom. Ako je nešto vredno svih ovih muka i neprospavanih noći, onda si to ti, ljubavi moja. Sve bih ponovo uradio kad bi neko vratio vreme. I ne brini, koliko god da se posvađamo, iako ja to nikad ne želi, moja se ljubav neće smanjiti, ni nestati... - čitala kroz suze Luna, pa pokazala Nadeždi, da vidi pisma.

Pisma je uzimala redom i čitala ih, nije mogla da se obuzda, a kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.