KIJA SLOBU SPASILA OD ZATVORA ZBOG POSEDOVANJA KOKAINA: Otkrivamo vam sve detalje ovog SLUČAJA!
Foto: Printscreen Instagram

ko bi rekao?

KIJA SLOBU SPASILA OD ZATVORA ZBOG POSEDOVANJA KOKAINA: Otkrivamo vam sve detalje ovog SLUČAJA!

Slobodan Radanović i Kija Kockar sinoć su se posvađali "na krv i nož" i u javnost izneli čak i neki "prljav veš" iz prošlosti

Objavljeno:

Kada joj je saopštio da želi razvod napomenuo je da on i Kija imaju zajedničkog advokata.

- Nemamo zajedničkog advokata. To je moj advokat - rekla je Kija.

- Ja nemam svog advokata, u redu je. Meni u životu nije bio potreban advokat - izjavio je Sloba, a onda ga je žena demantovala:

- Nisi imao svog, imao si mog kada te je vadio iz go*ana kada su te uhapsili zbog drugih stvari, nemoj da ke*aš - rekla mu je Kija,a onda je pevač dodao da su ga uhapsili ni krivog, ni dužnog.

Podsećamo, prošlog marta Slobodan Radanović je uhapšen sa nekoliko svojih prijatelja kada im je policija u automobilu u kojem su se nalazili pronašla drogu, tačnije kokain prema pisanju jednog dnevnog lista.

Slobodan je tada u policijskoj stanici izjavio da nema nikakve veze sa nedozvoljenom supstancom koju su pronašli u vozilu.

- Potpuno sam šokirana ovom informacijom! Izgleda da je Slobodan imao mnogo tajni za koje nisam znala do njegovog ulaska u rijaliti. Iz tih razloga nemam komentar, osim da bi bilo najbolje da za tu informaciju pitate njegove roditelje ili možda advokata - izjavila je Kija povodom ove priče pre ulaska u rijaliti, praveći se da ne zna o tome ništa.

Bonus video

BILA JE POPULARNA PROŠLE DECENIJE, A ONDA NESTALA SA SCENE: Sada je Slađana Ivanišević zapevala Marijin hit i svi su ZANEMELI!

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.