SMRADE! BLAM ME JE! Luna potpuno izgubila kontrolu kad je čula šta je Sloba pričao o njenim RODITELJIMA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

neprijatna situacija

SMRADE! BLAM ME JE! Luna potpuno izgubila kontrolu kad je čula šta je Sloba pričao o njenim RODITELJIMA! (VIDEO)

Bilo joj je jako neprijatno zbog njegovog komentara

Objavljeno:

Ove noći, zadrugari gledaju video klipove koji su nastali prethodnih dana u Beloj kući. Prvi snimak koji su učesnici pogledali bio je sa rođendana Kristine Kije Kockar na kom se njen suprug, Slobodan Radanović nije odvajao od nje.

Tada je Sloba blistao od sreće pored Kije, dok su zajedno čitali čestitke koje je ona dobila. Večeras su zadrugari imali priliku da vide ovu interesantnu situaciju, pa su je i prokomentarisali.

- Ja sam se potrudio da taj rođendan provedem uz Kristinu, da joj ulepšam taj dan. Ja sam samo rekao da je Lunin otac svratio kod mojih i ne znam zašto sam ja zbog toga smrad. Hteo sam da budem uz nju za rođendan, bilo mi je drago zbog nje. Nisam razumeo o čemu je pričala, o toj novoj adresi, ona je rekla da će biti tamo, ja ništa nisam odgovorio - rekao je Sloba.

Dok je gledala snimak, Luna Đogani je kratko prokomentarisala da je Radanović "smrad" a onda je i glasno iznela svoj komentar.

Luna pažljivo sluša šta je Sloba pričao o njenim roditeljima
Luna pažljivo sluša šta je Sloba pričao o njenim roditeljimafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Nemam komentar, nisam ja akter, nemam šta da komentarišem. Komentarisao je "Ne mogu ja to da zabranim njima" a kada sam mu ja prenela taj razgovor sa tatom bilo mu je kao drago. Sad mu to ne odgovara, šta god da kažem blam me je - dala je svoje mišljenje Luna.

Nije joj bilo svejedno
Nije joj bilo svejednofoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Kija nije želela previše da komentariše ovu situaciju, te je navela da postoji još mnogo situacija u kojima su ona i njen muž govorili o zajedničkom životu ali i o Luninim roditeljima.

Bonus video

BILA JE POPULARNA PROŠLE DECENIJE, A ONDA NESTALA SA SCENE: Sada je Slađana Ivanišević zapevala Marijin hit i svi su ZANEMELI!

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.