ŠAMARČINA ZA SLOBU, LUNA PRED SVIMA RASKINULA S NJIM: Pevač POTPUNO POLUDEO, ovakvu svađu još nisu imali! (VIDEO)
Foto: RTV Pink printscreen

zadruga

ŠAMARČINA ZA SLOBU, LUNA PRED SVIMA RASKINULA S NJIM: Pevač POTPUNO POLUDEO, ovakvu svađu još nisu imali! (VIDEO)

- Da sam znala da će ovakva harmonija nastati kada raskinemo, ja bih to pre uradila - rekla je Luna

Objavljeno:

U rijalitiju Zadruga se povela polemika da li su Luna Đogani i Sloba Radanović još uvek u vezi, a blogerka je pred svima razjasnila kako stoje stvari između njih.

Ona je izjavila da je njena veza sa pevačem okončana, i da je Slobi dala slobodu jer u njegovim očima više ne vidi ljubav, što je njega jako iznerviralo.

- Da sam znala da će ovakva harmonija nastati kada raskinemo, ja bih to pre uradila, nema udaranja, odlaženja na kapiju, povraćanja. Svi smo drug za druga - Zadruga, mnogo mi je drago da su svi raspoloženi, srećni! Da imate o čemu da pričate i da vam nije dosadno - počela je Luna.

- Ko ti je napunio mozak? Puna si mržnje! Mozak ti je neko napunio! - rekao je Sloba blogerki.

- Odeš na pet sati van kuće i manipuliše neko tobom! Tebe treba da bude blam, a ne mene! - odbrusila mu je ona, a u njihovu raspravu se umešao Lepi Mića.

- Ljubav prema Kiji se nije ugasila, ona je ista! Ali ako njih dvoje nisu imali seks dve godine, jasno je o čemu se radi. S Kijom to nema i to je razlog, a Kiju voli kao ženu i ne može da je ostavi. Tu je kraj priče. Oni se vole, pa se vole... Sloba kaže da je na emotivnom odmoru, a Luna kaže da su raskinuli - rekao je Lepi Mića.

Dok je pevač pokušavao da urazumi svoju devojku da za sve postoji pravi razlog o kom ne može da priča, ona ga nije slušala i rekla mu da ne želi da ima bilo kakav kontakt sa njim.

Pogledajte svađu koja je usledila:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.