SRPSKA PEVAČICA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE SA SVADBE: Luna i Sloba su vodili ljubav, a Kija i Sloba su se posvađali ZBOG OVOGA!
Pevačica tvrdi da su Sloba i Luna imali seks noć pre ulaska u Zadrugu, Foto: Printscreen Youtube

NOVI DETALJI

SRPSKA PEVAČICA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE SA SVADBE: Luna i Sloba su vodili ljubav, a Kija i Sloba su se posvađali ZBOG OVOGA!

Pevačica je otkrila detalje za koje javnost do sada nije znala

Objavljeno:

Luna Đogani i Sloba Radanović imali su seks pre ulaska u Zadrugu, tvrdi Zorica Marković. Folk pevačica i učesnica ovog rijalitija nastavila je da raskrinkava najpoznatiji ljubavni par u Srbiji.

- Sloba i Luna su imali seks veče pred njihov ulazak u Zadrugu, odgovorno to tvrdim. Da je on odmah priznao da je zaljubljen u Lunu, kada su u šou prvi put ušle Kija i Anabela, ispao bi čovek. Ovako je ispao sisica - rekla je Zorica u jednom dahu za Informer i dodala:

Otkrila je i zašto su se Kija i Sloba posvađali na svadbi
Otkrila je i zašto su se Kija i Sloba posvađali na svadbi foto: Printscreen Youtube

- Znam gomilu Luninih tajni. Ona je zlo. Kija je ulagala u Slobu, izvela ga na pravi put, bodrila... a Luna ga je onda samo preotela. Još na svadbi Mirka Gavrića znala sam da će da ga obrlati. To je bilo jasno kao dan. Samo ćorav ne bi video da su tad među njima sevnule varnice.

Markovićeva je ispričala i zbog čega su se tačno Sloba i Kija posvađali na sopstvenoj svadbi.

Sloba i Kija na svojoj svadbi
Sloba i Kija na svojoj svadbi foto: Printscreen Youtube

- Tamo je ispao veliki skandal jer je njegov polubrat uzeo sve pare koje su dobili mladenci i sa tim novcem čašćavao muziku. Zato su se Kija i Sloba posvađali, ali imaju dogovor da o tome ne pričaju javno - otkrila je Zorica.

Bonus video SRĐANU PUKLE PANTALONE NA SNIMANJU EMISIJE: Jovana snimila hit scenu, nećete moći da dođete sebi od smeha!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.