ZORICA MARKOVIĆ UŠLA U ZADRUGU: Otkrila da li će voditi ljubav sa Duškom pred kamerama (VIDEO)
Zorica Marković sinoć je ušla u Zadrugu, Foto: Printscreen Youtube

BIĆE SVAČEGA

ZORICA MARKOVIĆ UŠLA U ZADRUGU: Otkrila da li će voditi ljubav sa Duškom pred kamerama (VIDEO)

Duško je već flertovao sa mnogim zadrugarkama, a najviše simpatija pokazao je prema Maci Diskreciji

Objavljeno:

Zorica Marković sinoć je ušla u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Zadrugu. Već danima se nagađa o tome da je pevačica u tajnoj vezi sa Duškom Radonjićem, koji je već učesnik Zadruge.

Ona je pred ulazak gostovala u studiju televizije Pink i novinarima, koji su takođe bili sinoćni gosti Dušice Jakovljević, otkrila detalje o ovom odnosu.

O njenoj vezi sa Duškom Radonjićem se mnogo priča
O njenoj vezi sa Duškom Radonjićem se mnogo priča foto: Printscreen Youtube

- Vidiš kakav je frajer Duško. Mi nismo nešto želeli da se eksponiramo. On je veliki gospodin, jedan razuman čovek. Bili smo u nekoj vezi bez obaveza, ali tu smo. On ima divnu porodicu. Ja nikad ništa lepše nisam imala u životu. Opušteni smo i jedno i drugo. Nisam mu zamerila što nije rekao za nas, on se izjasnio sasvim normalno. Mi nismo pričali pred njegov ulazak i nismo se dogovorili da li ćemo nešto da spominjemo ili nećemo. Maca je prošla onoliko. Nije samo Maca bacila oko, bacali su toliko očiju, ali ja sam sigurna i u sebe i u Duška. Andrijanu sam upoznala, divno je dete, samo ću da joj kažem "No-no Đekson", da mu bude samo jedna u nizu. Duško i ja imamo dosta planova kad izađemo, jedna stvarno normalna priča - rekla je Markovićeva.

Zorica Marković u studiju pre ulaska u Zadrugu
Zorica Marković u studiju pre ulaska u Zadrugu foto: Printscreen Youtube

- Kod nas se ništa ne zna. Ne mogu da garantujem šta će biti sada kada uđem. Naravno da je se*s bitna stvar, ali i mene i njega bi bilo sramota da pravimo takve gluposti, to stvarno ne bih. Ja verujem da on sad oseća da ću ja da uđem. Kad me bude video, pašće - otkrila je Zorica.

Podsetimo, Duško je već flertovao sa mnogim zadrugarkama, a najviše simpatija pokazao je prema Maci Diskreciji. Kako će se sada ponašati Maca, ali i Radonjićeva ćerka, Andrijana, videćemo u narednim danima.

Šta je Zorica sve rekla pred ulazak u Belu kuću, pogledajte u snimcima koji slede.

Bonus video ISTOPIĆETE SE DOK GLEDATE: Nataša Bekvalac podelila trenutak sa bebom i raznežila sve!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.