NIKADA DO SADA GA NIJE OVOLIKO PONIZILA: Snimak svađe je čak i SKLONJEN SA JUTJUBA (VIDEO)
Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen/Youtube

au kakav šok

NIKADA DO SADA GA NIJE OVOLIKO PONIZILA: Snimak svađe je čak i SKLONJEN SA JUTJUBA (VIDEO)

Procurilo

Objavljeno:

Novinare je zanimalo kako će Sloba Radanović da reaguje kada ga pitaju kako se Kristina Kockar, njegova i dalje zakonita supruga, povredila i da li joj je on pomogao...

- Tada je prvi Žuti uleteo, tako da ja nisam prvi ni mogao da joj pomognem. Da sam ja bio taj na koga se čekalo da ukaže pomoć, ja bih reagovao. Znam da Luna ne bi imala ništa protiv toga. Ona mi je sama rekla da je to glupost što joj nisam prišao. Da sam ja bio jedini koji je trebao da joj pruži pomoć, uradio bih to, ljudski je, ali su me drugi preduhitrili - ispričao je Sloba.

Kija i Sloba ponovo u svađi
Kija i Sloba ponovo u svađi foto: Printscreen/Youtube

- Ti meni ne trebaš u životu, kao što sam ja tebi trebala, ja mogu bez tebe. Ti treba da se zapitaš kako ćeš bez mene, ja itekako mogu bez tebe. Ti ne treba da mi prilaziš i pomažeš uopšte. Ako treba da pi*aš, idi pitaj Lunu možeš li. Treba da se napravi kompilacija svega „Da, rekla mi je Luna! Alo, dečko bre, ti si muško, ponašaj se u skladu sa time. Ne samo što si muško, ti si čovek, moraš da imaš svoje mišljenje. To što si ti izjavio, to sve o tebi govori. Ti dečko kanališ sam sebe svojim izjavama, ima meni ko će da pomogne, ne treba nikad da mi ti pomogneš - reagovala je Kija burno.

Zanimljivo je da se ovaj snimak dugo nije pojavljivao na Internetu, a upravo u njemu je Kija ponizila do koske svog supruga.

Kako je cela situacija delovala, pogledajte na video prilogu, pa procenite sami:

Bonus video:

PALO POMIRENJE: Emina Jahović i Mustafa Sandal zakopali ratne sekire zbog sinova!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.