OD RIJALITI ZVEZDE DO "PROFESORKE ISTORIJE": Starletinu DRASTIČNU promenu SVI hvale, pohvale samo PLJUŠTE
Aleksandra Nikolić, Foto: Instagram printscreen/alex_mima_official

bravo!

OD RIJALITI ZVEZDE DO "PROFESORKE ISTORIJE": Starletinu DRASTIČNU promenu SVI hvale, pohvale samo PLJUŠTE

Dane provodi u gradu ljubavi

Objavljeno:

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", već neko vreme boravi u Parizu, a, svesna da je prati jako veliki broj ljudi, rešila je da iskoristi svoj nalog na Instagramu da malo edukuje pratioce.

Naime, Aleksandra je, uz fotografije pariskih znamenitosti, napisala i opis koji je imao za cilj da bliže uputi pratioce u bogatu istoriju i kulturu Francuske.

- Luj je verovao da je potomak Boga, a njegovo kršteno ime “Louis- Doeudonne” na srpskom jeziku znači “dar od boga”. Luj je prihvatio sunce kao svoj amblem, a često se poistovećivao sa bogom sunca Apolonom. Baš kao što se oko Sunca okreću planete, Luj je verovao da se Francuska okreće oko njega - napisala je Nikolićeva u opisu niza fotografija, a pratioci su joj čestitali na ovoj drastičnoj promeni, uz isticanje da je "lepo što ne reklamira zadnjicu kao ostale starlete nego utiče pozitivno na omladinu".

Aleksandra Nikolić i njen partner Filip Car su, sa druge strane, umalo isterani iz hotela u ovoj metropoli, a više detalja o tome pročitajte u OVDE.

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

(Espreso/Puls)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.