PRIJAVILA GA ZA NASILJE, A SAD SE POMIRILI?! Sandra Obradnović objavila SLIKU sa BIVŠIM, ne skidaju OSMEH SA LICA
Sandra Obradović, Foto: Printscreen Pink

PUJ PIKE, NE VAŽI!

PRIJAVILA GA ZA NASILJE, A SAD SE POMIRILI?! Sandra Obradnović objavila SLIKU sa BIVŠIM, ne skidaju OSMEH SA LICA

Dok jedni tvrde da je našla novog dečka kog njen naslednik smatra ocem, velika većina je u šoku jer veruje da se Sandra posle svega pomirila s bivšim.

Objavljeno:

Bivši muž Sandre Obradović razlog je što je Mis Srbije i Crne Gore poslednjih par godina u žiži medijskog interesovanja.

Dok se nije udala i rodila sina misica je širu javnost zanimala samo kao manekenka, jedna od deset najlepših na svetu, ili pak kao učesnica rijaliti programa „Farma“, što se po udaji promenilo.

Naime, čovek sa kojim je dobila sina zagorčao joj je život pre par godina, snimio ju je u alkoholisanom stanju i optužio da nije dobra majka, dok je ona njega prijavila za nasilje.

Sandra Obradović  navodno se pomirila sa bivšem kojeg je prijavljivala za nasilje
Sandra Obradović navodno se pomirila sa bivšem kojeg je prijavljivala za nasilje foto: Printscreen

- Dok smo se zabavljali nije pokazivao znake nasilništva. Predstavio mi se kao dečko koji se bavi građevinom. Da sam znala kakav je, ne bih planirala zajednički život i napravila bebu sa njim. U četvrtom mesecu trudnoće me je prvi put udario, udarao me svuda, pa i po stomaku. Više puta sam posle njegovih batina završavala u bolnici ‘Narodni front’. Trudnoća mi je postala rizična, pa sam se prevremeno i porodila - kazala je Sandra svojevremeno, kada je policiji prijavila nasilnika.

- Razlog zbog kog je počeo tako da se ponaša je taj što je on nasilnik, smetala mu je šoljica kafe, smetalo mu je što perem veš, sve mu je smetalo. Ja sam se plašila, pričao mi je da je vrlo moćan, da ima veze svuda. Iz straha nisam smela da ga prijavim - rekla je Sandra gostujući u jutarnjem programu na "Pinku".

Objava Sandre Obradnović
Objava Sandre Obradnovićfoto: Printscreen: Instagram/missobradovic

Muž Sandre Obradović uzeo je tada sina kod sebe zbog čega se ona pravnim putem borila da ga vrati ili makar dobije dvojno staratreljstvo nad njim. Svi su se svojevremeno obradovali kada je naslednika posle duźeg vremena ona uzela k sebi.

Često misica na Instagramu objavljuje slike sa dečakom, a jedna fotografija novijeg datuma koja se takođe mališana tiče uzburkala je medije. Na njoj manekenka pozira sa muškarcem čije je lice prekrila emotikonom dok u opisu stoji:

- Kad dijamant slika tatu i mamu.

Istoga trena počela su nagađanja i spekulacije o tome ko je muškarac kraj Sandre.

Mnogi su u šoku jer veruju da se Sandra posle svega pomirila s bivšim.

Bonus video:

00:14

SEKA ALEKSIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.