KAKVA RIBETINA! VODITELJKA "DNEVNIKA" SE SKINULA U KUPAĆI: Mokra do kože, BUTKICA na IZVOLTE
Tanja Rađenović, Foto: RTV Pink printscreen

grmi

KAKVA RIBETINA! VODITELJKA "DNEVNIKA" SE SKINULA U KUPAĆI: Mokra do kože, BUTKICA na IZVOLTE

Voditeljka Dnevnika Tanja Rađenović podelila je fotke u bikiniju i pobrala brojne pozitivne komentare na račun svog izgleda.

Objavljeno:

Dugogodišnje lice televizije Pink, voditeljka Tanja Rađenović nedavno se našla u žiži spekulacija zbog navodnih korekcija uz pomoć kojih je, kako se pisalo promenila lični opis, a zbog navedenog je ubrzo reagovala i istakla da je za njen dobar izgkeda zaslužna nega.

Tanja je zajedno sa suprugom je pre par godina otvorila svoje apartmane u Budvi, a crnogorskim primorjem često uživa vozeći se u sopstvenom gliseru kojim obilazi skrivene plaže i uvale.

I ove godine, voditeljka provodi leto u susednoj državi u kojoj boravi mužem i ćerkama.

Voditeljka Nacionalnog dnevnika je sada podelila i fotke u bikiniju, a na svakoj je dobila veliki broj komplmenata na račun svog negovanog izgleda.

Kako je publika navikla da je viđa u svedenim i poslovnim izdanjima, njene nove slike naišle su na dodatno oduševljenje, budući da je pokazala da i te kako vodi računa i o svom telu.

Bonus video:

13:40

OPASNA VODITELJKA ŽELI DA NAPAKOSTI DRUGOJ VODITELJKI OVAKO! Sočni trač u programu uživo: Pogrešila je što se zaljubila u njega

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.