VIKI, TI SI PRAVA SREĆNICA: Maznula DOBROG FRAJERA, a on je gleda kao u BOGA, POŠTOVANJE i SKUPI POKLONI
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

VIKI, TI SI PRAVA SREĆNICA: Maznula DOBROG FRAJERA, a on je gleda kao u BOGA, POŠTOVANJE i SKUPI POKLONI

Nije poznato da li je brod u vlasništvu ili je unajmljen

Objavljeno:

Dejvid i Viktorija Bekam uživali su na svojoj novoj jahti koja je, prema pisanju Daily Maila, vredna 16 miliona funti. Jahta ima tri široke palube, garažu, džakuzi i platformu za plivanje. Nije poznato da li je brod u vlasništvu ili je unajmljen, ali jahtu su povezali s onom koju je Bekam kupio 2022.

Oba broda sadrže personalizovanu reč "Seven" koja se, kako mediji prenose, referiše na fudbalerov broj u Mančester Junajtedu i Engleskoj. Prva mu se očito svidela jer se čini da je prešao na još skuplju i veću.

Priča se da se fudbaler počastio brodom vrednim 5 miliona funti 2022. godine nakon što je bio inspirisan pomorskim izletima s bliskim prijateljima Eltonom Džonom i Dejvidom Furnišom - koji često letuju na moru. "Dejvid je letos razgledao neke jahte i odlučio da se počasti. Sam je pomogao u dizajniranju broda i bio je neverovatno praktičan u svemu", rekao je tada izvor blizak Bekamu.

Kao što znamo, za Viktoriju je početak marta bio stresan jer su joj se na modnoj reviji u Parizu u sklopu Nedelje mode aktivistkinje popele na pistu i poručile: "Viva Vegan Leather".

1 / 5 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bile su odevene u kratke majice s porukom "Okrenite leđa životinjskoj koži" i "Životinje nisu tkanina", ali obezbeđenje ih je brzo sklonilo. Sada, nakon stresnog događaja, Viktorija je relaksaciju potražila u luksuznoj jahti i društvu svog supruga.

Bonus video:

00:21

Bruklin Bekam i Nikola Pelc ulaze u restoran

(Espreso/ Kurir.rs/ Daily Mail/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.