JAO, MAJKO SVETA! ON ima 94 GODINE, a ONA samo 32: Seda kosa, jedva hoda, a mlađa devojka ga PRIDRŽAVA
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

jao!

JAO, MAJKO SVETA! ON ima 94 GODINE, a ONA samo 32: Seda kosa, jedva hoda, a mlađa devojka ga PRIDRŽAVA

Legendarni glumac godinama živi daleko od javnosti

Objavljeno: 11:20h

Slavni Džin Hekman (94 i njegova suprga Betski Arakava (32) pojavili su se nedavno u javnosti, prvi put nakon 20 godina. Viđeni su ispred poznatog restorana u Nju Meksiku. Legendarni glumac godinama živi daleko od javnosti.

Hekman je poslednju ulogu odigrao u komediji "Welcome To Mooseport" 2004. godine. Iste godine je u razgovoru sa Larijem Kingom rekao da nema u planu nove filmske projekte i da veruje da je njegova glumačka karijera gotova. To je i potvrdio 2008. kada je promovisao treći roman "Escape From Andersonville".

Dvostruki dobitnik Oskara primećen je prošle godine u Santa Feu u Novom Meksiku, najpre na svom imanju kako obavlja fizičke poslove, a zatim na benzinskoj pumpi. Džin Hekman i dalje vozi automobil, a mali predah od vožnje iskoristio je i za uživanje u omiljenoj hrani.

Hekman je imao samo 16 godina kada se pridružio američkim marincima, gde je služio tri godine i radio kao operator.

Odluka da se okrene glumi učinila ga je filmskom legendom. Pet puta je bio nominovan za Oskara, a dva puta je osvojio ovu nagradu, 1971. za ulogu u filmu "Francuska veza" i 1993. za ulogu u čuvenom ostvarenju "Neoprošteno".

Bio je 30 godina u braku sa Fej Moltiz od koje se razveo 1986. a sa bivšom suprugom ima troje dece: Kristofera Alena, Elizabet Džin, i Lesli En. Sa drugom suprugom Betsi Arakavom živi u Novom Meksiku. Nakon što je otišao u penziju počeo je da piše istorijske romane.

Pre 11 godina doživeo je saobraćajnu nesreću kada je udario biciklom u automobil.
Pre 11 godina doživeo je saobraćajnu nesreću kada je udario biciklom u automobil.foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

O njemu se pisalo i 2012. kada je uhapšen jer je ošamario beskućnika. Izjavio je da je to uradio u samoodabrani jer je pokušao da zaštiti sebe i suprugu. Pre 11 godina doživeo je saobraćajnu nesreću kada je udario biciklom u automobil.

Bonus video:

00:17

Viktor Živojinović proslavio rođendan

(Espreso / Blic žena/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.