NEKADA STE JE GLEDALI U ZVEZDAMA GRANDA, A SADA NA SAJTU ZA ODRASLE: Batalila PEVANJE pa prodala INTIMU, au ŠOKA
Foto: Privatna arhiva

DA LI JE MOGUĆE?

NEKADA STE JE GLEDALI U ZVEZDAMA GRANDA, A SADA NA SAJTU ZA ODRASLE: Batalila PEVANJE pa prodala INTIMU, au ŠOKA

Evo zbog čega se odlučila za ovaj korak

Objavljeno:

Bivša učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda"Tamara Radmilović odgovarala je na pitanja svojih pratilaca na društvenim mrežama.

Nije tajna da ova pevačica zarađuje od objavljivanja provokativnog sadržaja na sajtu za odrasle, a njene pratioce je zanimalo zašto više ne peva.

– Joj, 300 puta sam rekla, zato što su mi se smučili pijani ljudi, pevanje nije, ali rado bih snimala ponovo nešto i nekad prezentovala uživo publici koja me voli i hoću nekad sigurno, ali sada sam na pauzi - navela je Tamara u odgovoru na "Instagramu".

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Tamara Radmilović često na društvenim mrežama objavljuje svoje provokativne fotografije.

Nedavno se glumac Džon Sina pojavio skroz go na dodeli Oskara.

Nas je zanimalo kog poznatog frajera ona bi želela da vidi na sceni poput Džona Sine. Tačnije, koga bi želela da vidi golog.

– Kada je reč o poznatim muškarcima u Srbiji, volela bih da vidim kako bi se Vojaž snašao u takvim situacijama. Mislim da bi njegova energija i harizma dodali poseban začin tim trenucima, a bilo bi zanimljivo da ga vidim u tom izdanju jer mi je to od njega totalno nezamislivo , a zgodan je mlad i lep! Verujem da bi mnoge dame bile jako srećne. A koga definitivno vidim da bi mogao da se pojavi u tom maniru je Desingerica, to mi je njegov fazon, i svakako bi bilo intrigantno i prezanimljivo - rekla je Tamara za Espreso.

1 / 4 Foto: Richard Harbaugh / AFP / Profimedia

– Sa obojicom bih volela trojku! Mislim da nas troje napravimo zajednički hit kada odlučim da se vratim pevanju! Inače, veliki respekt za obojicu - rekla nam je Tamara na kraju razgovora.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:17

Viktor Živojinović proslavio rođendan

(Espreso / M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.